Tényleg árthatok azzal ha simogatom a pocimat? Ti erről mit tudtok? Nemrég hallottam erről, és megilyedtem, mert én folyton simiztem, aminek a pici is örült. Csak pár hét múlva megyek az orvoshoz, és addig bizonytalan vagyok.
Szia!Állítólag méhösszehúzódásokhoz vezethet a túl sok simogatás, az pedig a szülést is beindíthatja. Nem tudom, mennyire reális ez a veszély. Én is simogattam, nem történt semmi.
Kellemes babavárást!
6 hetes baba anyukája
Szia!
Szerintem ez butasag, feleslegesen aggodsz. En szinte minden nap megcirogattam a pocakom, osztonosen is, aparol nem is beszelve. :) Egeszseges fiam szuletett, szoval ne aggodj.
Nem hiszem hogy a természet ilyen komisz lenne, hogy ne engedje egy anyának simogatni a hasát... szerintem semmi baja nem lesz, sőt, nagyon fontos a méhen belüli kapcsolatteremtés, szeretgetés... Én folyton simogattam, most is simogatom, ez anyai ösztön, nem hiszem hogy árt!
27 hetes+ másfél éves
Szia!
Nekem úgy mondta a régi dokim az első babánál és a mostani doki a jelen terhességnél, hogy amikor bekeményedik a pocak, akkor nem szabad simogatni!
Amúgy lehet, csak a keményedésekkor nem!
17+27
Hülyeség:-)
én (és persze Apuci) 9 hónapon keresztül naponta többx simiztem a pocaklakóm Kivűlről,és problémamentes terhesség után a kiírt napon 2 óra hossza alatt megszületett a DRága...szóval szerntem pont h nagyon jóóóóó hatású hisz ekkor kezdődik a baba(papa)-mama kapcsolat első fizikai kontaktusa...főleg ha beszélsz(tek)is Hozzá......
Nem vagyok orvos, de az én tapasztalatom,hogy eddig semmilyen panaszt nem okozott hogy simogattam, vagy a férjem megsimogatta. Na meg aztán naponta 2szer kenem a pocakomat olajjal hogy ne csíkozódjon (úgy tűnik feleslegesen) és azt kell egy jó ideig kenni hogy beszívódjon...
34 hetes pocis
Jellemzo ez a lepontozas....
uzenem annak aki kielte magat rajtam, hogy akkor fekudje vegig steril kornyezetben a 9 honapot, lehetoleg oxigensatorban es akkor tutira minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!