Tegnap este forrósság jött rám és leizzadtam, megmértem a vérnyomásom 135/90volt. Erre ugye megilyedtem, rettenetesen elkezdtem szédülni és felment 149/126-ra kb.20perc mulva normalizálódott. Most 10hetes vagyok. Ez normális?
Stia!
Először is nyugodj meg. Nekem az első terhességemnél jött ki a pánikbetegség. A vérnyomásommal ugyanez volt, mert ingadozott, majd a végén magas lett. Akkor még azt hitték, hogy toxémiám van.
Miután kiderült, hogy mi a bajom, kaptam gyógyszert. A második két babámat így szültem, és nem lett semmi bajuk. A vérnyomásommal sem volt semmi probléma. Persze ilyenkor jön a dilemma, hogy lehet e gyógyszert szedni, de mindig az előnyök ls kockázatok alapján kell mérlegelni. Ma már az epilepsziás kismamák is szülhetnek, pedig többségük gyógyszerekkel csinálja végig. Szerintem te mindjárt a tizenkettedik héten vagy ,így ha nem változik a helyzet, inkább szedj gyógyszert, mert lehet, hogy a betegséggel többet ártasz, ha nem kezelik. Ceizel professzor is ezt mondja.
Ha esetleg tudok segíteni ,megadom az orvosom tel.számát, mert ő járatos a kismamás kezelésben. Írj privit, ha gondolod!
Most 27 hetes negyedik babát váró kismami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!