Másnak is be van dugulva az orra terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Hónapok óta folyamatosan be van dugulva az orrom.Már nagyon unom.2013. jan. 5. 23:03
1/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt, mondjuk én alapból allergiás vagyok, ráadásul van az orromban egy csontkinövés. Horkoltam is a terhesség alatt, szóval borzasztó volt. A legtöbb orrcseppet nem lehet -nem javasolt - terhesség alatt használni. Elmentem fül-orr gégészetre, és a kisgyerekeknek való orrcseppet (Nasivin sanft) használhattam, de csak max napi 3x. Amikor vége lett az allergiás időszaknak, azaz jöttek a hidegek, addigra elmúlt.
2/5 anonim válasza:
Igen, végig be volt dugulva a fokozott nyálkahártya-aktivitás miatt. De amikor jött a viszketés, az eldugult orrom volt a legkisebb gondom... :(
3/5 anonim válasza:
mindkét terhességemnél végig be volt dugulva az orrom, elég kellemetlen volt (nem vagyok allergias, csak a megduzzadt nyálkahártya..) a szulés után még a korházban megszunt a gondom:)
4/5 anonim válasza:
Nekem is a legelejétől állandóan be van dugulva és most így a 31. hétre odáig is eljutottam h elkezdtem horkolni de úgy h saját magam is felébredek rá úgy idegesít. Nagyon remélem elmúlik szülés után. :/
5/5 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok. Mióta terhes vagyok, allergiás reakcióim vannak. Az orrfolyástól a könnyezésig. Eddig nem voltam allergiás. Ha nem múlik szüléssel, akkor megnézetem. De remélem elmúlik.
39+1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!