Milyen vitaminokat érdemes szedni a 3. trimeszterben?
Terhesvitamint már nem igazán szeretnék szedni, csak külön- külön a vitaminokat. Jelenleg calciumot, vasat és c-vitamint szedek. kell e még valami? előre is köszi a válaszokat!
28 hetes kismama
Én az első válaszoló ellenpéldája vagyok épp :)
Nekem minden laborom tökéletes volt se vashiány se semmi. Mindig dicsérnek h milyen szép a vérképem,cukrom, vérnyomásom mindenem. Magnéziumot szedek amibe van kalcium és cink, mellé még c vitamint. Ezen kívül semmi mást. Nem is mondta a doki h szükség lenne bármi másra. :)
31hkm
Jobban tennéd, ha magzatvédő vitamint szednél, az pont a nektek megfelelő mennyiségű és összetételű vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza.
Kalciumot orvosi javaslatra szedsz? Mert ha nem, ez veszélyes lehet a 3. trimeszterben, a baba kutacsának idő előtti összenövését okozhatja, plusz a méhlepény is meszesedhet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!