Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 2. trimeszterben kell-e...

A 2. trimeszterben kell-e ill. érdemes-e valamilyen vitamint, vsasat vagy folsavat szedni?

Figyelt kérdés
2007. szept. 13. 07:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.Nekem az orvosom azt mondta,hogy a terhesség ege´sz ideje alatt szedjem.

21hetes kismama.

2007. szept. 13. 07:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha szedsz valamilyen vitamint pl. Elevit v. Gravida akkor nem kell ,hacsaknem a véreredményeid szerint nem elég Hbg (hemoglobin ) a véredben .Akkor kell pluszban vasat szedni ,de ekkor ugyis szól a doki.27 hetes kismama.Grat a babához:)
2007. szept. 13. 08:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem csak az első három hónapra mondta a doki az Elevitet.

Szerintem a túl sok mesterséges vitamin se egészséges.

2007. szept. 13. 09:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Én az utolsó 3 hónapban szedtem a Béres Gravida vitamin bombát, mivel akkor már nem tudtam bevinni gyümölccsel és zöldséggel elég vitamint. Azóta szedem, de már nem sokáig:-)

Sok sikert a babához!

Egy 39 hetes kismama

2007. szept. 13. 10:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt az orvos dönti el a vérképed alapján. Nekem pl. vasat kell szednem, igaz, én akkor is kellet volna, hogy szedjem, amikor még nem voltam terhes, mert mindig is vashiányos volt a vérem (csak eddig fütyültem rá). Szóval szerintem csak úgy saját ötlet alapján ne nagyon kezdj el szedni semmi, azt orvos tudja, hogy miből van elég, és mi az, amit nem kap meg a szervezetedből a baba, illetve mi az, ami nem elég kettőtöknek. Az mondjuk sosem árt, ha olyan ételeket fogyasztasz, amikben sok a vas, a vitamin.
2007. szept. 13. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
igyad a hipp natalt,nagyon finom,nincs mellékhatása,nem is drága.nagyobb gyógyszertárban megtalálhatod. ezt egész végig ihatod.
2008. jan. 16. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!