Mit mondjak az orvosnak, hogy kiírjon? 12 hetes kismama vagyok
Szívem szerint én se ezt javasolnám, hogy hazudj, de hát könyörgöm, leírtad, hogy az igazsággal nem mész semmire, hazudni meg nem akarsz, hát most erre mit írjak? Akkor meg ülj le az orvossal és mondd meg neki, hogy nem bírod tovább... hátha megsajnál vagy mit tudom én.
Kedves utolsó, 2 vetélésen vagyok túl, mind a 2x pecsételtem, és sohasem kaptam intravénásan semmit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaptam gyógyszertári bogyót, és kész.... még a kórházban se kaptam SEMMIT!!!!!
szóval, nem tudom te melyik tündérvilágban álmodtad ezt (vagy melyik másik országban), de itt biztos nem így van!!!
Ne haragudj, nem én jelentettem ki az előző hozzászólásomban, hogy ilyen meg olyan terápiát fog kapni aki pecsétel... hanem Te! Szóval akkor úgy sejtem nem én nem vagyok teljesen felvilágosítva a témával kapcsolatba, és utána okoskodok! Na de mindegy ezen nem fogok vitatkozni, a legtöbb esetben nem adnak semmilyen injekciót! Nyugodtan nézz utána!!!
Lehet hogy a Te testvérednek valami különleges baja van és azért kap injekciót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!