Mit mondjak az orvosnak, hogy kiírjon? 12 hetes kismama vagyok
Szia! Elsősorban is gratulálok a picihez:-) Nagyon meg tudlak érteni, én is külföldön élek és most vagyok 11hetes terhes. Én felszolgáló vagyok elég stresszes és rohangálos a munka, néha nekem is szurkál a hasam, de általában akkor ha felidegesítenek... szoval nem az a lényeg mennyire nehéz a munka, hanem az hogy mennyi stesszel jár. És biztos, hogy erre oda kell figyelni. a lényeg ha az orvos nem akar kiirni vagy ilyesmi, akkor próbálj meg nem foglalkozni velük, mert ugyebár nem rúghatnak ki, akkor sem ha fejre állnak. Szóval próbálj relaxálni, és röhögj rajtuk egy jót, mostanába én is ezt szoktam, és beválik...szerződésed van a munkáltatóddal?Hogy miaz amit csinálhatsz és mit nem? CSináltas egy ilyet mindenképp, és abba benne van hogy leülhetsz ha rosszul vagy,stb. BÁRMIKOR. meg ilyesmi!!! Kitartás!! Az orvosnak meg mond meg hogy legalább azt irja a papirra, hogy adjanak kevesebb órát,mert NEM BIROD. 8és fél óra igen sok, mond hogy te csak max 5-6 ot birsz. Biztosan ezt meg fogja érteni! Ne azt kezd mondani hogy nem beszélnek veled szépen mert az nem fogja meghatni, egyszerűen csak mond meg hogy túl sok.
SOk szerencsét!!!
Szia! Ha odakint, nehezen írják ki táppénzre az embert, akkor ha tényleg nem bírod, akkor hazudj! Mondd azt a dokidnak, hogy pecsételsz!
Bár én is itthon vagyok, de sajnos én igazából, ágyhoz vagyok kötve, de örülnék, ha mehetnék dolgozni, mert így meg lassan éhen halunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!