Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van ennyi terhes tinilán...

Miért van ennyi terhes tinilány a mai világban, főleg középiskolásan?

Figyelt kérdés
Miért ítélik el őket,mert fiatalon babát várnak?

2013. jan. 5. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Még annyit, emberek vagyunk és a felnőttkor küszöbén nem kellene cikinek lenni a védekezésről beszélni.
2013. jan. 5. 18:45
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Ezek a tini lányok nemcsak maguktól veszik el a lehetőséget, de legtöbb esetben a gyermeküktől is hisz alapjában arra nem adnak esélyt a gyermeküknek, hogy családban nevelkedjenek fel, egy szerető anya és apa mellett. Hisz a tinikapcsolatok jó rész e véget is ér idővel. Tisztelet a kivételnek.
2013. jan. 5. 18:49
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem az az alapvető gond, hogy nincsenek felvilágosítva, hanem az, hogy tojn@k a védekezésre, mondván, 1-2 alkalomból úgysem lesz gyerek. Higgyétek el, nem csak a kamaszok vélekednek így, hanem 20 fölötti felnőtt emberek is.
2013. jan. 5. 20:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Télleg tisztelet a kivételnek,aki becsületesen felneveli és nem szülők nyakára szüli a gyereket.
2013. jan. 6. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

Nem emlékszem, hogy 7. vagy 8. osztályban, de volt olyan felvilágosító óránk, ahol mindenkinek fel kellett húznia egy-egy óvszert egy banánra. Sajnos vannak esetek, amikor már ez is későn van. Én úgy látom, hogy a védekezésről azért általában eleget tudnak, de valamiért nem használják a tudást.

Amit én nagyon hiányolok: senki nem beszél nekik arról, hogy 15-16 évesen még nem érettek a szexuális kapcsolatra. Testileg azok, de érzelmileg, lelkileg nem, a kapcsolat pedig még annyira sem. A normális, érett kapcsolatok nagy része felnőtt korban sem a szexszel kezdődik (gondolom).

2013. jan. 6. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért, sok van??? Ezen most nagyon meglepődtem, mert én eddig egy terhes tinilányt nem láttam... Nekem inkább az szokott időnként feltűnni, hogy mennyi idős anyuka van, akiken elgondolkodom, hogy most a gyerek nagymamája vagy az anyja..? Aztán kiderül, hogy az anyja... Szóval nekem abszolút nincs ilyen tapasztalatom, hogy sok lenne.
2013. jan. 6. 18:40
 17/17 anonim válasza:

20 éves vagyok érettségizett, a szakmámat töltöttem mikor kiderült terhes vagyok most vagyok 21.hetes

Nem terveztük de nem is megszakításosan védekeztünk hanem óvszerrel és mai napig nem tudjuk hogy "csúszott be"

de örömmel várjuk , megpróbálunk mindent megteremteni neki.

A párommal egyébként 4 éve vagyok együtt.

A szüleimtől se kaptam rossz nevelést , rossz társaságba se voltam, és nem is menőségből csúszott be.

Nőgyógyászati vizsgálaton derült ki , mert elkaptam vmit alulról és vizsgálatkor a doki mondta hogy érez vmit elküldött ultrahangra és ott derült ki.

Tudtam hogy korai de ha így alakult felelősséget vállalunk érte és felneveljük a legjobb tudásunk szerint.

2015. febr. 19. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!