Miért van ennyi terhes tinilány a mai világban, főleg középiskolásan?
Nem emlékszem, hogy 7. vagy 8. osztályban, de volt olyan felvilágosító óránk, ahol mindenkinek fel kellett húznia egy-egy óvszert egy banánra. Sajnos vannak esetek, amikor már ez is későn van. Én úgy látom, hogy a védekezésről azért általában eleget tudnak, de valamiért nem használják a tudást.
Amit én nagyon hiányolok: senki nem beszél nekik arról, hogy 15-16 évesen még nem érettek a szexuális kapcsolatra. Testileg azok, de érzelmileg, lelkileg nem, a kapcsolat pedig még annyira sem. A normális, érett kapcsolatok nagy része felnőtt korban sem a szexszel kezdődik (gondolom).
20 éves vagyok érettségizett, a szakmámat töltöttem mikor kiderült terhes vagyok most vagyok 21.hetes
Nem terveztük de nem is megszakításosan védekeztünk hanem óvszerrel és mai napig nem tudjuk hogy "csúszott be"
de örömmel várjuk , megpróbálunk mindent megteremteni neki.
A párommal egyébként 4 éve vagyok együtt.
A szüleimtől se kaptam rossz nevelést , rossz társaságba se voltam, és nem is menőségből csúszott be.
Nőgyógyászati vizsgálaton derült ki , mert elkaptam vmit alulról és vizsgálatkor a doki mondta hogy érez vmit elküldött ultrahangra és ott derült ki.
Tudtam hogy korai de ha így alakult felelősséget vállalunk érte és felneveljük a legjobb tudásunk szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!