Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért szül sok lány, középisko...

Miért szül sok lány, középiskolásan?

Figyelt kérdés
Ismertek olyant aki iskolába járt,terhesen és onan ment szülni is?
2011. nov. 8. 14:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Mert felelőtlenek!!
2011. nov. 8. 14:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Téged, mint fiút miért érdekel ? :)

De hogy válaszoljak is:

Nem mindegy hány éves, hanyadik éves a suliban, stb.

Én pl. 5 éves gimibe jártam 20 évesen érettségiztünk. Többes számban, mert ketten voltunk. Suli mellett dolgoztam, volt félretett pénzem, a páromnak rendes és biztos állása. Nem tervezett baba volt, de ha már jönni akart, akkor jött. Az érettségim ugyanolyan lett, mint a nem terheseknek, azóta ugyanúgy egyetemre járok mint akinek nincs gyereke.

Ha a tizenéves tinikre gondolsz, akkor fogalmam sincs, azzal én sem értek egyet. Talán mert a szexre van eszük, de a védekezésre nincs. És hát "jajj milyen cuki egy baba" alapon a nagy semmire, szülők nyakára bevállalják. Persze nagy átlagban magukra, mert a fiúka lelép, vagy köszöni és nem kéri.

2011. nov. 8. 15:13
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám, hogy feltétlenül felelőtlenek. Az egyik barátnőm 17 évesen esett teherbe tabletta mellett, és nem akarta megölni, így megtartotta. A barátjával akkorra már nem voltak együtt, mikor kiderült, szóval rá nem számíthatott. Magántanulóként időben befejezte a gimnáziumot, most levelezőn jár főiskolára, közben dolgozik, és ellátja a lányát. A szülei mellette álltak, és vállalták, hogy ameddig dolgozik/suliban van, addig vigyáznak a kicsire bölcsi/ovi után. Nagyon jó anya, mindent megtesz, hogy a lányának jó élete legyen, nem jár el bulizni stb. Szóval neki kicsit nehezebb, de átalakította úgy az életét, hogy jó legyen. Számomra szimpatikusak azok a tinik, akik nem rohannak rögtön abortuszra, hanem vállalják a felelősséget, ha már becsúszott.
2011. nov. 8. 15:17
 4/14 A kérdező kommentje:
15:13-as azért érdekel,mert középsulinkban sok 16-17 év körüli lány teherbe esik szül,nem jár suliba.Mi sulinkba van a legtöbb,terhes 9-10-11. osztályos lányok akik teherbe estek.Van is 1 osztálytársam aki elvileg az,de ő roma asszem.
2011. nov. 8. 15:25
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Ha valóban nőgyógyásznak készülnél akkor nem a pocakos kismamák érdekelnének meg azok pocakjának a fogdosása vagy nézegetése hanem a szülés lefolyása, nőgyógyászati betegségek a női belső szaporító szervek stb,úgyhogy még mindig úgy gondolom hogy ez zavaró és beteges.
2011. nov. 8. 15:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem az,de köszi ezentúl azt csinálom ,tanulom amit mondtál drága előző.:P:D: )
2011. nov. 8. 15:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy olyan sokan szülnek a középsulis évek alatt...

Én 18éves vagyok, most fogok érettségizni.(nem hagytam abba a tanulást)Fogamzásgátló mellett fogant meg a babám, csakhogy ne illessenek a felelőtlen jelzővel!

30hkm

2011. nov. 8. 18:01
 8/14 A kérdező kommentje:
előző jó példa vagy,felelőség teljes közép sulisoknak de itt. 14-18 év közötiekről van szó.
2011. nov. 8. 21:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy ilyet ismeretem, 20 évvel ezelőtt szült kb. 17 évesen.

Akkor is előfordult ilyen, nemcsak most!

2011. nov. 9. 08:38
 10/14 A kérdező kommentje:
Jó azért azt tisztelem,aki 13-20 év között terhesen vizsgázik,terhesen megy suliba,onan megy szülni is.Gyerekét fel neveli becsületesen.
2011. nov. 9. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!