Miért szül sok lány, középiskolásan?
Téged, mint fiút miért érdekel ? :)
De hogy válaszoljak is:
Nem mindegy hány éves, hanyadik éves a suliban, stb.
Én pl. 5 éves gimibe jártam 20 évesen érettségiztünk. Többes számban, mert ketten voltunk. Suli mellett dolgoztam, volt félretett pénzem, a páromnak rendes és biztos állása. Nem tervezett baba volt, de ha már jönni akart, akkor jött. Az érettségim ugyanolyan lett, mint a nem terheseknek, azóta ugyanúgy egyetemre járok mint akinek nincs gyereke.
Ha a tizenéves tinikre gondolsz, akkor fogalmam sincs, azzal én sem értek egyet. Talán mert a szexre van eszük, de a védekezésre nincs. És hát "jajj milyen cuki egy baba" alapon a nagy semmire, szülők nyakára bevállalják. Persze nagy átlagban magukra, mert a fiúka lelép, vagy köszöni és nem kéri.
Nem hinném, hogy olyan sokan szülnek a középsulis évek alatt...
Én 18éves vagyok, most fogok érettségizni.(nem hagytam abba a tanulást)Fogamzásgátló mellett fogant meg a babám, csakhogy ne illessenek a felelőtlen jelzővel!
30hkm
Egy ilyet ismeretem, 20 évvel ezelőtt szült kb. 17 évesen.
Akkor is előfordult ilyen, nemcsak most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!