Tudnátok néhány tippet adni, hogy milyen babakocsit vegyek?
Figyelt kérdés
...gondolok a márkára is...2013. jan. 5. 15:09
1/7 anonim válasza:
Hát így nem:)
Panel vagy ház? Kell-e lépcsőzni, vagy van lift? Fogsz tömegközlekedni? Milyenek az utak? Mennyit autózol, kell majd kocsiban vinni a babakocsit?
2/7 anonim válasza:
...többfunkciós legyen-e, mózes, autós hordozó kell -e...
3/7 anonim válasza:
Első baba lesz-e,és gondolkoztok-e testvérben(mert akkor megéri egy drágább,de jó minőségűt venni).Egyáltalán milyen árfekvésben gondolkozol?
5/7 anonim válasza:
Nekünk touragoo flame van,szeretjük. Nehéz kocsi,de nekünk nem kell emelgetni.
6/7 anonim válasza:
Hmmm, azt a Mima babakocsit én is néztem, nekem nagyon tetszik!!!
De az első gyerekről megmaradt a quinny buzz, ami minden igényt kielégít, így a második babám tavasszal megörökli.
7/7 anonim válasza:
Mi abc Design 3tec használunk , nagyon szeretjük . Mózesba van szúnyogh hálo , nagyon kényelmes. A babakocsinak nagyon jó kerekei vannak minden úton átmegy . A sport rész egy mozdulattal dönthető , én szeretem , hogy van egy sima és szarvas karja. Én általába a szarvas használom . A kislányom is nagyon szereti . Gyorsan tudok vele közlekedni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!