Olyan babakocsit keresek, ami összecsukva max.100x35x35 cm. Sportkocsi, és még lenne néhány szempont, de ez a lényeg. Tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 11:42
1/9 A kérdező kommentje:
...lábzsák nem baj, ha van hozzá, dönthető háttámla, kislánynak lenne. Ja, és max.25 ezer legyen. köszike:)
2011. ápr. 18. 11:43
3/9 anonim válasza:
Nekunk pont ilyen volt mint a kepen, nagyon kicsire osszecsukhato 70x25x30cm.
Meg a repulore is fel tudtuk vinni kezi pogyaszkent taska is van hozza (ezt kulon kellett megvenni). Az volt a neve hogy quinny. Sajnos az arat nem tudom es nem is neztem mert ajandekba kaptuk. Mi kulfoldon elunk de biztosan mindenhol kaphato. Ha gondolod nezd meg:
4/9 anonim válasza:
Én most vettem egy Espiro Magicet,nagyon picire összecsukható és kézipoggyászként is felvihető a repülőre ugy tudom.
5/9 anonim válasza:
Nekünk ilyen van:
Nagyon könnyű,és elég kicsire összecsukható.Szerintem nagyon jó.És a kupolája dönthető,így nem kell venni még napernyőt hozzá.
6/9 anonim válasza:
Utolsó, tök jó, ilyet szeretnék én is, de előbb a mostanit kéne eladnom.
7/9 anonim válasza:
A quinny nagyon jó csak 70 ezer!Van ilyen babakocsi,amit te szeretnél,de nem 25 ezerért:(((35 a minimum...A Hauck meg nagyobb összecsukva ,mint amit írtál...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most úgy néz ki, a párom szerint 110cm hosszú lehet, de a 35x35 az tényleg a maximum. Már van néhány "jelöltem", Pl.Giraffe Club, vagy a Pikolo egyik fajtája. A Pierre Cardinokat kizártam, mert sok rosszat hallottam róluk-legalábbis ebben az árkategóriában.
2011. ápr. 26. 08:06
9/9 anonim válasza:
Én most ilyet rendeltem, van több színben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!