Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tejpép elkészítésénél van...

Tejpép elkészítésénél van jelentősége, hogy hány fokos vizet teszünk hozzá? Vagy a lényeg a felforralt vízen van?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A lényeg,hogy forralt víz legyen,a hőmérsékletet te döntöd el.A baba egy éves kora után már nem muszáj forralni a vizet.Én csak megmelegítettem a mikróban a vizet,mikor már elmúlott egy éves a fiam.
2011. júl. 20. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
1 éves kor alatt forralt vízen van a hangsúly, de én volt, hogy már teljesen kihűlt vízbe kevertem, babóm nem eszi meg melegen a tejpépet. Amennyiben probiotikumot tartalmazó tejpépet adsz babódnak, és fontos, hogy tényleg életben is legyenek a jó bacik, akkor kell arra figyelni, hogy ne legyen forró (45 az ideális, de 60 celsiusnál semmi esetre sem több), mert akkor a jótékony bacik kimúlnak.
2011. júl. 20. 10:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azt vettem észre mikor még tejpépezett a fiam, hogy ha már "hideg" volt a víz, akkor nem tudtam rendesen elkeverni.

Úgyhogy én mindig meleg vízben kevertem el, és úgy vártam, hogy hűljön, merthogy az én csemetém is majdnem hidegen eszi a főtt ételeket is.

2011. júl. 20. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
2014. márc. 16. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!