Tejpép elkészítésénél van jelentősége, hogy hány fokos vizet teszünk hozzá? Vagy a lényeg a felforralt vízen van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 10:03
1/4 anonim válasza:
A lényeg,hogy forralt víz legyen,a hőmérsékletet te döntöd el.A baba egy éves kora után már nem muszáj forralni a vizet.Én csak megmelegítettem a mikróban a vizet,mikor már elmúlott egy éves a fiam.
2/4 anonim válasza:
1 éves kor alatt forralt vízen van a hangsúly, de én volt, hogy már teljesen kihűlt vízbe kevertem, babóm nem eszi meg melegen a tejpépet. Amennyiben probiotikumot tartalmazó tejpépet adsz babódnak, és fontos, hogy tényleg életben is legyenek a jó bacik, akkor kell arra figyelni, hogy ne legyen forró (45 az ideális, de 60 celsiusnál semmi esetre sem több), mert akkor a jótékony bacik kimúlnak.
3/4 anonim válasza:
Én azt vettem észre mikor még tejpépezett a fiam, hogy ha már "hideg" volt a víz, akkor nem tudtam rendesen elkeverni.
Úgyhogy én mindig meleg vízben kevertem el, és úgy vártam, hogy hűljön, merthogy az én csemetém is majdnem hidegen eszi a főtt ételeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!