Vannak itt olyan lányok akik tiniként teherbe esetek?
Hány évesek vagytok/voltatok akkor ? megszültétek vagy örökbe adtátok vagy elvetettétek? Ha megtartottátok milyen volt a terhesség? Hogy mondtátok el a párotoknak és a szüleiteknek és mit szóltak? Az iskolában a többi diák cikiztek a nagy poci miatt ? Milyen érzés volt mikor először megláttátok?
Mindent tudni szeretnék 16 éves vagyok és várandós.
Remélem csak normális válaszokat kapok
első vagyok, 28 éves nő, egyet tanácsolnék, el NE vetesd
inkább add örökbe a babát!
ha nem tudod felnevelni
de az lenne a legjobb
18éves voltam, elvetettem.
A srác, megkérdezte, hogy tőle van-e? Ez helyre is tett. Abortusz után szakmát szereztem, lediplomáztam, azóta van egy gyerekem és férjem.
Sokszor eszembe jut, 9éves lenne. Tudom, hogy jól döntöttem, mert így felnőtt fejjel, egy gyerekkel (2éves a lányom) tudom, hogy mivel jár a gyereknevelés. Sok mindent fel kell adnod, előtérbe kell helyezned, az értékrended megváltozik. Felelősségteljesnek kell lenni, és mindig tiszta fejjel kell gondolkozni.
A lényeg csak annyi, hogy bárhogy döntesz, az a jó döntés :)
A szülé fáj, jobb ha ezzel tisztában vagy :D De túl lehet élni, és egy élet, egy gyermek az csoda.
Márlegelj, aztán dönts. Nem leszel gyilkos, vagy felelőtlen. Mindkét döntés nagyon nehéz. Én ha újra terhes lennék, már nem tudnám elvetetni
Én most 28 vagyok és 20 hetes kismama.
Az első terhességem 17 évesen volt,de engem már meg kellett szüleszteni mert 4 hónapos voltam és beteg volt a baba.Háááát otthon nem örültem,de a párom annál lelkesebb volt.
Bár én így jobban jártam akkor mert a fiú még nagyon nem élte ki magát és rajtam kívül még 3 csajt tartott,mint kiderült.
A szüleimet anno leültettük a nappaliba és a terhességi tesztet megmutattam,de egy szót nem szóltam.
De szerintem neked ez még korai.Persze ha a szülők ebben majd támogatnak annak örülhetsz.
Sok sikert
Nagyon szeretném megtartani a babát.
De fogalmam sincs semmiről a terhességgel kapcsolatban :/
kezdetnek szuper:)
anyukád biztos tud segíteni, ha IGAZÁN akarod, menni fog minden, bár nem lesz könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!