Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van-e itt olyan, aki úgy...

Van-e itt olyan, aki úgy esett teherbe, hogy a menstruációi előtt pecsételő vérzése volt és viszonylag rövidebb (24-26) napos ciklusai voltak?

Figyelt kérdés
Velem ez a helyzet.Peteérésem viszont 14.-16. nap körül szokott lenni.Hogyan növelhetném az esélyemet?
2012. dec. 17. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem mindig volt pecsételő vérzésem a menszesz előtt és után is. Viszont nekem pont, hogy hosszúak a ciklusaim, 35 naposak. Most várom a 2. babámat.
2012. dec. 17. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elmész orvoshoz és megmondod neki. Ugyanis lehet, hogy sárgatest elégtelenséged van, ami akadályozza a teherbeesést. Illetve ha sikerül is, korán vetélés a vége.
2012. dec. 17. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 25 naposak voltak a ciklusaim és mikor terhes lettem a nem várt napján és másnap is barnáztam.Utána a 7. hét környékén is,akkor kaptam hormont.Most 21+4 hetes vagyok.
2012. dec. 18. 12:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én a fogamzásgátló abbahagyása után gyakorlatilag mindig barnáztam menszesz előtt.

Nem a teherbe eséssel volt gond a későbbiekben, hanem azzal, hogy meg is maradjon.

2 vetélésem volt 2 évvel ezelőtt. Most akartunk próbálkozni először, mert elkezdtem PREMENS kapszulát szedni és láss csodát azonnal teherbe estem és mivel rögtön mentek dokihoz, írt fel Utrogestant és eddig minden oké. Szóval szerintem hormon problémára utal a pecsételés, amit viszont szépen lehet kezelni.

2012. dec. 20. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!