Mit kell vinnem a kórházba az egy napos beavatkozásra, altatás is lesz (missed ab miatt megszakítják)?
1.BETÉTET is vigyél mert a műtét után rövid ideig vérezni fogsz!
2.esetleg egy üveg víz és egy kis enni való a műtét utánra (ha nem akarsz büfézni)
3.esetleg újság hogy ameddig kiengednek legyen mivel lekötni magad....
sajnálom hogy ez történt! velem is megtörtént pár hónapja, azóta ismét babát várok!
fel a fejjel!
első válaszoló vagyok :
nekem eszembe nem jutott ott lezuhizni olyan körélmények voltak a kórházba,,,,nah meg nem leszel tiszta vér, gondolom amúgy a műtét után még míg alszol le is mosnak alul....meg nem is fogsz nagyon vérezni...
én fürdeni csak ottohol fürdenék, szerintem ahhoz ne is vigyél dolgokat, felesleges!
Hálóing, papucs, innivaló, betét nedves törlő. Meg én vittem az anyukámat... :( Nekem étvágyam nem volt, csak egy darab csokit tuszakoltatt le velem anya, hogy ne legyek rosszul. Más nem kell.
Nekem júliusban volt, de úgy tűnik ismét várandós vagyok.
Hát nekem a combjaim belső fele tiszta vér volt, amikor megébredtem, ezért vigyél nedves törlőt. Azzal le tudsz tisztálkodni.
#5-ös voltam.
Szültem már, hüvelyi úton, 20 hónapos a lányom. Szóval úgy olvastam itt, hogy nem kell tágítás. Az orvos azzal engedett el, hogy x időpontban menjek be, és megnézi még egyszer uh-n, ha semmi változás, akkor egyből csinálja is.
Ilyen gyakorlati dolgok érdekelnének még,hogy a műtét alatt a saját hálóingem lesz rajtam? Vagy valami más? Még soha életemben nem altattak :(
Reggel bemész, megnéz a dokid, felvesznek az osztályra, papírozás (minden iratod, leleted legyen nálad).
Nem biztos, hogy azonnal műtőbe tolnak, valószínűleg kell egy kicsit várnod, könyvet, újságot vihetsz, hogy elüsd az időt. Lehet, hogy kapsz egy enyhe nyugtatótablettát is.
Jön a műtőssegéd, ad egy papírruhát, sapit, abban lesz a műtét, a saját hálóinget le kell venned. Megcsinálják a műtétet, visszatolnak a szobádba. Csak a lábad közé tesznek egy betétet (mint szülés után), a nővér néha jön és ellenőrizni fogja, mennyire vérzel (komplikáció stb. miatt), ő szólni fog, ha már ihatsz, ehetsz.
A legjobb, ha előre bekészíted a saját betéted a bugyidba, hogy ha visszakerülsz az ágyadba, rád adhassák.
Van valaki, aki veled lesz addig, amíg nem műtenek? Ne egyedül menj haza, mert a görcsölés, vérzés intenzitása mindenkinél más, nehogy baj legyen.
Sajnálom. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!