Fürödtetek terhesen forró vízben?
Terhesség alatt TILOS forróvízben fürödni...
Nem bántásból, de felelőtlenséget csináltál, főleg úgy, hogy tudtad, hogy nem szabad.
Én belefeküdtem a forróvízbe 7 hetesen, nem tudtam még, hogy terhes vagyok.
Már 22 hetes pocaklakó és köszöni jól van:)
De azért tényleg inkább ne!!!
Én inkább csak zuhanyzok!Pedig úgy szeretek egy kád vízbe belefeküdni!De inkább nem kockáztatok.
DE NINCS SEMMI BAJ,UGYE?Nem vérzel vagy görcsölsz?
Köszönöm szépen, aki a kérdésre válaszolt. Sajnos az időben visszamenni már nem tudok. Hülyeséget csináltam ez tény. Ezért vagyok kíváncsi, hogy másoknak lett-e gondja ebből.
Köszönöm kérdésed: jól vagyok, nem görcsölök szerencsére.
Huu vetélést okoz a forró fürdő....!!
Én nem fürödtem nem akartam kisérteni hogy esetleg valami baj legyen...
Én zuhanyoztam végig a terhessége, alatt...volt hogy naponta 3x 4x is...vagy többször de nem fürödtem...
És nem görcsölsz nem vérzel minden ok?
Nem volt bakim a terhesség alatt mert tudtam mit szabad mit nem..volt hogy én is meg voltam fázva de eszembe nem jutott volna ilyen baki....inhaláltam kamillával mézes citromos tea és rendbejöttem....
végig fürdőzöm a terhességet, nem éppen langyos vízben, na de nem is forróban.
ha nem jelentkezik görcs, vagy vérzés, akkor nem hiszem, hogy baj lenne, de azért legközelebb ne kockáztass. ha fürdeni szeretnél, akkor tedd, csak ne forró vízben :)
remélem rendben lesztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!