Januarra varom a masodik babamat de mar nagyon kezd fajni a derekam ez mitol lehet? Nyilnak a csontjaim?
szia! Januárra.. az mit jelent, hogy most olyan 24 hét körül vagy?
a derékfájás szokványos jelenség várandósság alatt, sajnos ahogy telnek a hetek, sokaknál csak fokozódik, mivel egyre nagyobb súlyt kell megtartania.
érezhetsz lágyéktájéki, alhasi szúró húzó érzést is, ami pedig a méhszalagok nyúlásának a következménye.
kérdés, hogy érzel-e menstruáció szerű görcsöt? kis mértékben nem baj, ha sűrűn van, akkor azért ajánlatos megkeresni az orvosod! Magnéziumot azért szednék a helyedben! :)
pihengess, végezz esetleg kismama tornát, hogy átmozgasd a tested :)
ÉS ne félj! :)
Kellemes babavárást!
koszonom a valaszt:)
20 hetes vagyok multheten voltam UH.on akkor voltam19 hetes! akkor ez nem jelenti azt hogy konnyeben fogok szulni?
Én is pont januárra vagyok kiírva. Nekem is nagyon fáj a derekam már hetek óta (bár nekem előtte is nagyon sok gond volt a derekammal, gerincemmel).Semmiképp nem azért fáj, mert nyílnak a csontjaid. Egyszerűen ez a terhesség egyik velejárója (ahogy előttem is írták). Nő a poci, áthelyeződik a testsúly, a gerincednek máshogy kell állnia, a hátizmoknak más a feladatuk. Ennyi!
Ami segíthet: 1.)úszás (ha nem vagy rá érzéken; dokival egyeztetve) 2.)szoptatós párna (vaterán már egészen elfogadható áron be lehet szerezni, bár újonnan is 5-6 E körül van. Sokáig tudod használni, mert a babát is tudod ezzel szoptatni és akkor sem terheled a gerincedet)
Itt meg tudod nézni, ha a bal oldalon kiválasztod : "mire jó a szopi párna?"-alul képekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!