Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nemreg teszteltem pozitivat....

Nemreg teszteltem pozitivat. Nagy gond az, hogy semmilyen tunetem sincs eddig? Nalatok mikor kezdodtek az elso tunetek es mik voltak azok? Koszi szepen. Elso babat varom.4hkm

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 7. héten volt az első tünetem... egy kissé kellemetlen reggeli rosszullét... aztán ez a 13. hétig tartott minden reggel... :-(

De megérte, mert 1 gyönyörű kislányom született :-)))))

2009. aug. 26. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Ne izgulj. :) En is emiatt aggodtam meg 6 hetesen is, hogy semmilyen tunetem nincs. Egy picit mindjart megjon erzesem volt mivel nyultak a mehszallagok de semmi mast nem ereztem. Aztan lattal volna a 7 es 8 het kozott amikor lekezdodtek a rosszulletek. Folyamatosan emelyegtem meg mai napig sem birok bizonyos szagokat. Akkor nem volt hanyingerem ha aludtam. Ugyhogy nem jelent semmit ha meg nem erzel tuneteket a 4-dik heten. Persze kivanom neked, hogy tunetmentes legyen a terhesseged de meg nagyon az elejen vagy, barmi johet. :)

Gratulalok es boldog babavarast.

14 hetes kismama

2009. aug. 26. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:

szia nekem a mai napig semmilyen tünetem nincs :) kivéve hogy szépen kerekedik a pocim. remélem igy is marad :) kivánom neked is!!!

29 hetes

2009. aug. 26. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
szia! Mindenkinek változó. Vki az egész terhességét végig szenvedi a rosszulétekkel, vki pedig a kezdektől fogva tünetmentesen várja a babáját. Nyugodj meg ha nem lesz tünet akkor sincsen baj. Vagyis egy tüneted lesz az, hogy nő a pocid:) ami csodálatos és gyönyörű dolog. Boldog babavárást:)
2009. aug. 26. 15:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen nekem sem volt semmi tünetem.Aztán 6 hetesen elkezdődött az émelygés,10 hetesen a hányás,ami a 18. hétig elkísért.A 13.hétig húst nem bírtam enni,csak a sok kefírt,meg a kockasajtot.Azóta meg a rengeteg gyümölcs megy.Örülj neki,ha nem vagy rosszul,reméljük így is marad.
2009. aug. 26. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem voltak tüneteim, talán egy kis mellfeszülést leszámítva, de az is előforult, hogy napokig semmi. Rendszeresen mosolygott rajtam az orvos, mert a kérdésre, hogy van-e panaszom mindig azt válaszoltam, hogy az a panaszom, hogy nincsen panaszom:) Ez szerencsére a mai napig így van és nem bánnám, ha még kihúznám így decemberig.

24h km

2009. aug. 26. 16:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pozitív teszt utáni héten, azaz 7. héten kezdődtek a tüneteim, nem volt olyan rossz, csak kicsit émelyegtem, amit viszont utálok, hogy puffadok, mint az őrület, és emiatt nem férek bele a gatyáimba.
2009. aug. 26. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
6. héten kezdődtek, és kb. 2 hétig tartott, de csak néha émelyegtem és öklendeztem, semmi egyéb. Azóta semmi. Egyenlőre... 14 hetes km
2009. aug. 26. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A 7. héttől kezdődtek az émelygések és gyakran a mindennapos, sokszor naponta többszöri hányás. Ebben az időszakban visszaesett a súlyom jó 3 kg-ot is. Emellett volt még mellfeszülés, szédülés, savasodás, görcsölés-mindjártmegjön érzés. A hányinger a 14. hétig tartott, a végén már csak ritkábban és csak reggel jelentkezett.

16+6 hetes kismami

2009. aug. 27. 05:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Nyugi!

12 hetesen az égvilágon semmi tünetem sincs! Néha kívánok ezt-azt, de ennyi. Hízni nem híztam, csak 0,5 kg-t, nem hánytam, nem szédültem, nem rohangáltam pisilni félóránként. A környezetem csak annyit vett észre, hogy jobban áll a hajam, sűrűbb és fényesebb. Ennyi.

Remélem végig így marad, hogy nem leszek rosszul, és csak a pocakom nő majd egy kicsit.

Boldog babavárást!

2009. aug. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!