Nemreg teszteltem pozitivat. Nagy gond az, hogy semmilyen tunetem sincs eddig? Nalatok mikor kezdodtek az elso tunetek es mik voltak azok? Koszi szepen. Elso babat varom.4hkm
Nekem a 7. héten volt az első tünetem... egy kissé kellemetlen reggeli rosszullét... aztán ez a 13. hétig tartott minden reggel... :-(
De megérte, mert 1 gyönyörű kislányom született :-)))))
Ne izgulj. :) En is emiatt aggodtam meg 6 hetesen is, hogy semmilyen tunetem nincs. Egy picit mindjart megjon erzesem volt mivel nyultak a mehszallagok de semmi mast nem ereztem. Aztan lattal volna a 7 es 8 het kozott amikor lekezdodtek a rosszulletek. Folyamatosan emelyegtem meg mai napig sem birok bizonyos szagokat. Akkor nem volt hanyingerem ha aludtam. Ugyhogy nem jelent semmit ha meg nem erzel tuneteket a 4-dik heten. Persze kivanom neked, hogy tunetmentes legyen a terhesseged de meg nagyon az elejen vagy, barmi johet. :)
Gratulalok es boldog babavarast.
14 hetes kismama
szia nekem a mai napig semmilyen tünetem nincs :) kivéve hogy szépen kerekedik a pocim. remélem igy is marad :) kivánom neked is!!!
29 hetes
Nekem sem voltak tüneteim, talán egy kis mellfeszülést leszámítva, de az is előforult, hogy napokig semmi. Rendszeresen mosolygott rajtam az orvos, mert a kérdésre, hogy van-e panaszom mindig azt válaszoltam, hogy az a panaszom, hogy nincsen panaszom:) Ez szerencsére a mai napig így van és nem bánnám, ha még kihúznám így decemberig.
24h km
Szia!
A 7. héttől kezdődtek az émelygések és gyakran a mindennapos, sokszor naponta többszöri hányás. Ebben az időszakban visszaesett a súlyom jó 3 kg-ot is. Emellett volt még mellfeszülés, szédülés, savasodás, görcsölés-mindjártmegjön érzés. A hányinger a 14. hétig tartott, a végén már csak ritkábban és csak reggel jelentkezett.
16+6 hetes kismami
Nyugi!
12 hetesen az égvilágon semmi tünetem sincs! Néha kívánok ezt-azt, de ennyi. Hízni nem híztam, csak 0,5 kg-t, nem hánytam, nem szédültem, nem rohangáltam pisilni félóránként. A környezetem csak annyit vett észre, hogy jobban áll a hajam, sűrűbb és fényesebb. Ennyi.
Remélem végig így marad, hogy nem leszek rosszul, és csak a pocakom nő majd egy kicsit.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!