Pár napja pozitívat teszteltem. Ma reggelre viszont esett a hőm 2 és fél tizedet. Nem gond ez? Félek hogy meg fog jönni.
Járt már így valaki?Ugye nem lett belőle menszi?Mondjuk nem aludtam valami jól az este meg hamarabb is mértem mint szoktam.A cicim kicsit fájdogál.Pénteken van jelenésem a dokinál mert hétfőn még csak egy buborékot láttunk.
köszönöm aranyosak vagytok.Én is gondoltam hogy nem mérem de eddig megnyugtatásul szolgált hogy minden rendben van.De ma reggel....hát tényleg nem kellene mérnem már.
Majd megírom mi volt a dokinál.
Még csak annyit hogy tegnap éreztem szurkálásokat úgy mint menszi előtt a hasamban a méhemnél.Ti is éreztetek ilyet kora terhességnél ez természetes?
Tessék szépen eltenni azt a hőmérőt, mert csak feleslegesen elhúzod magad, és most boldognak kell lenned, nagyon boldognak.
Anno én is nézegettem a pozi teszt után. Hagy ne mondjam, hogy nekem is esett a hőm, és annyira kétségbeesetem,hogy nagyon.
Szerencsére félelmem alaptalan volt, és tutti Neked is az.
Gratulálok és örömteli babavárást kívánok.
29 hetes kismami
Eladó vagyok egy ruházati boltban.A cipekedést megoldjuk valahogy.Nekem most a baba a legfontosabb!3 an vagyunk a főnököm most 15 hetes terhes én meg 5 ha minden jól megy.Vigyáznak majd rám.Most hála az égnek szabin vagyok majd csak szerdán megyek 2 hetet aztán megint egy kis szabi.Most pont jól jön.:)
Annyira szorítok magunknak mindig csak a babára gondolok de azért mindig szemmel tartom hogy nem szabad nagyon elbízni magam.
sok boldogságot mindenkinek és boldog babavárást
Köszönöm kedves utolsó.Megyek is és elteszem a hőmérőt jó mélyre a fiókba.:)És nagyon megnyugtattál ezzel a pár sorral.
Fent van a görbém mit gondoltok pénteken mit lát majd a doki?Hétfőn voltam akkor azt mondta lát egy kis buborékszerűt de erre még nem mondhatja hogy terhesség.Vajon a petezsákot és a szikhólyagot is látni fogja már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!