Ma reggel teszteltem pozitivat. Január 31-én volt egy spontán vetélésem. Lehet valami gond?
Szia!
A vetélés miatt biztosan nem lehet baj, hiszen újra sikerült. Egy valami nagyon fontos, menj dokihoz a pozitív teszttel, mert lehet, hogy szükséged van progeszteronpótlásra!!!
Az augmentin meg igaz, nem a legbarátságosabb antibiotikum (elég erős), de erről a témáról már jól kikérdeztem mindenkit: ha a fogamzáskor bent lévő gyógyszertartalom károsítaná a babát, akkor meg sem tapadna, hanem még előtte felszívódna! Ha megtapadt, akkor az azt jelenti, hogy a gyógyszer nem befolyásolta!
Gratulálok Neked!
Nekem műtéti befejezés volt 3 hete, remélem, én is hamarosan követhetlek. :)
Szerintem sem lesz semmi gond.
Mivel nem volt műtét. Pár hetes terhességnél hogyha a gyógyszer okozna gondot,akkor nem maradna meg a baba. Legalábbis az orvosom ezt mondta,mert én is szedtem nem kevés gyógyszert ,amíg nem tudtam,hogy terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!