Minden reggel megy a hasam, már vagy 2 hete, most vagyok 6-7 hetes kismama. Lehet ezzel valami gond?
Szia
Én is így voltam a 12. hétig mindkét terhességemnél,emellett állandóan fel voltam puffadva,úgyhogy nem hiszem hogy gond lenne.A hormonok miatt megváltozik minden,az emésztés is.
üdv 29 hetes kismama
Szerintem ha csak naponta max.1x2x van akkor nem gond, gondolom én.Nekem pont ellenkezőleg van, szorulásom van,2-3 naponta jön össze és baromira megszenvedek vele.Ráadásul vérzek is olyankor onnan, ma én is megkérdem ezt, a családba riogattak, h biztos aranyerem van:(, sztem nem!
Próbálj meg olyanokat enni ami kicsit fogja a pocit, a rizses dolgok jók szoktak lenni.
10 hetes km
nem gond, ha elég a folyadék utánpótlás.
én is így voltam, jobb, mint az ellenkezője.
Én is kb a 12. hétig voltam így és még most is előfordul néha,sajna nekem az ellenkezője is előfordul gondolom attól függően hogy mit eszek.És a mai napig gyötörnek a szelek,felfújódok.Szerintem nincs baj,de ha mész dokihoz említsd meg neki.
Könnyü babavárást 19+6hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!