Kisfiam 9hónapos mult császárral született. Ma reggel teszteltem pozitiv lett aminek nagyon örülünk. Nem lessz semmi gond a vágásommal igaz? Orvoshoz 1-2hét mulva megyek akkor tudom csak megkérdezni.
Szia! Nekem a nagyfiam majdnem 11 hónapos volt mikor várandós lettem az öcsikével. Semmi gond nem volt a vágással. Minden rendben volt egész terhességem alatt.
Gratulálok!!
Szia!
Én ugyanebben a cipőben jártam.A kisfiam 2001 októberben született,a kislányommal 9 hónap múlva megfogant.Semmi gond nem volt a császár hegével,észre sem vettem.Amikor pedig már mind a két manó megvolt...az valami fantasztikus volt.Nem volt féltékenység,próbáltunk mindent egyensúlyban tartani.Mindez olyannyira sikerült,hogy a mai napig kiegyensúlyozott,és boldog testvérek.Jelenleg a kislányom születése után 5 évvel megint babát várunk,háááát nem kellemes a heg nyúlása,igaz a 2. is császárra sikeredett.
Egyébként nagyon várják a kistesót,simogatják,puszilgatják a hasam.
Én ugyanígy csinálnék mindent,mint anno,sokkal jobb hogy ilyen kicsi a korkülönbség közöttük,bár biztos sokat jelent a szülői közvetítés és nevelés.
Mindenképp nagyon sok sikert,és sok-sok boldogságot kívánok :)))
Szia!
Még annyival kiegészíteném, hogy ha az első is császárral lett, valószínű ez is azzal jön a világra.
Sok Boldogságot és Kellemes baba várást!
Második vagyok. Nekem a második kisfiam természetes úton jött világra.(Sőt a harmadik is.:) ) Attól függ,hogy az elsővel miért császároztak. Nekem a nagyfiú faros volt és azért lett császár.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!