Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, pezsgőztetek szilves...

Kismamák, pezsgőztetek szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Mennyit? Jól esett?
2013. jan. 2. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen!Kölyök pezsgőt ittam.:))
2013. jan. 2. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Igen! 1 deci kis Törley édes pezsgőt ittam!

Nagyon jól esett. :)

39 hkm

2013. jan. 2. 19:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, én eleve alkoholosra gondoltam, bocsánat, nem voltam világos! Amúgy egészségetekre! :-)
2013. jan. 2. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Egy kispohárka voila áfonyás pezsi :) Fini volt :)
2013. jan. 2. 19:43
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

anyuéknál voltam, direkt nekem vettek gyerek pezsgőt :) amúgy a rendeset nem is kívántam, nem esik jól az alkohol...

32. hkm

2013. jan. 2. 19:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem ittam, amúgy is utálom az alkoholt. :)
2013. jan. 2. 20:32
 7/11 Ellag válasza:
2 kortyot :)
2013. jan. 2. 21:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia! Ahogy pozitiv lett a teszt letettem a (napi 15-19 szal) cigit es az alkoholt is teljesen. Azota elvbol nem ittam a karacsonyi vasaron forraltbort sem, most szilveszterkor meg pezsgot:) Vettem Batman pezsgot, epres volt nagyon finom, azzal pukkantottam ejfelkor :D Igazabol nyilvan semmi bajunk nem lett volna egy kis forralt bortol vagy 2 korty pezsgotol, de ez nalam tenyleg olyan elvi kerdes, hogy utana elmondhassam hogy se pia, se cigi. Jo babavarast mindenkinek!:)
2013. jan. 3. 06:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Akartunk venni gyerekpeszgőt, de elfogyott a boltban. Így életemben először alkoholmentes Törley pezsgőt vettem. Nem volt rossz, de a gyerekpezsgő sztem finomabb. Karácsonyi vásárban meg lehetett kapni gyerekpuncsot, azt ittam forraltbor helyett illetve az IKEA-ban lehetett kapni alkoholmentes forraltbort, az nagyon pozitív csalódás volt, tényleg forralt bor íze volt, csak gyümölcsből készült adalékanyagmentesen és jól esett.
2013. jan. 3. 09:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek egészségére! Azért hogy ki járt itt kiélni magát a lepontozásban, minek kellett...hülyeség nagyon.
2013. jan. 3. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!