Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák honnan írtok, minden...

Kismamák honnan írtok, minden nap feljöttök ide olvasgatni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 12:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
BP. X.ker Sajnos minden nap itt vagyok,pedig le kellene szoknom róla
2013. jan. 2. 12:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Budapestrol irok, es ha nem is minden nap de szeretek idejonni nezelodni, valaszolgatni...Baromi sok idom van. Probalom csak a jo kerdeseket eszrevenni, szerintem ertheto okokbol nem szeretem a horrorsztorikat...

Jo babazast mindenkinek:)

2013. jan. 2. 12:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én Sz.helyi vagyok, hát eléggé ideszoktam:)

Kétlányos 22hkm.

2013. jan. 2. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:

Most szabin vagyok, amúgy dolgozok. Minden nap ha itthon vagyok napközben többször is ha dolgozok akkor este 1-2 alkalommal feljövök, azóta, hogy babát várunk.

:)

2013. jan. 2. 12:25
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Amióta az első fiammal terhes lettem azóta szoktam felnézni.(3 éves a fiam) Van hogy néhány napig nemjövök fel,de mostanság hogy jön a kistesó,többet vagyok fent ha van időm.Amúgy Sárvárról írok.

2013. jan. 2. 13:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szerbiából írok,október óta itthon vagyok,veszéjeztetett terhes vagyok,szinte egész nap itt olvasgatok. 30hkm
2013. jan. 2. 13:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

szia

Budapestről vagyok, a 7. kerületből :)

most a lakásfelújítás miatt nem túl sűrűn, amúgy egész nap meg van nyitva az oldal :) sokat kérdezek, sokat válaszolok (remélem általában hasznosakat is írkálok)... le kéne szoknom róla, de jó más kismamákkal is tartani a kapcsolatot :)

32. hetes kismama :)

2013. jan. 2. 15:00
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Angliabol irok.Mostansag naponta beszoktam nezni, de van h honapokig nem.
2013. jan. 2. 17:27
 9/15 Gyönyörűséges ***** válasza:

Hajdúszoboszlóról írok, terhességem vezetett ide, azóta majdnem mindennap felnézek. Kérdezgetek, válaszolgatok és olvasgatok...

BÚÉK mindenkinek!

2013. jan. 4. 07:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Szeged mellől, de nem mindennap nézek fel, amikor az első fiam vártam, akkor naponta többször olvasgattam, de már elmúlt kettő igy kevés az idő rá! :)
2013. jan. 4. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!