Tappenzes kismamak, mit szoktatok olvasgatni esetleg jatszani a neten?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 15:05
1/4 anonim válasza:
Szia! Én mindenféle babás dolgot terhességgel kapcsolatban! Játszani meg Honfoglalót szoktam meg passziánsz, admirális :)!
2/4 anonim válasza:
Babás oldalakat nagyon szeretek olvasgatni, na meg persze ezen az oldalon is nagyon sokat lógok, de amit a legjobban szeretek azok a nagy séták a szabadbanilyenkor érzem,hogy a kis drágámnak is a pocakban jól esik a séta, a sok mozgás,
Boldog babavárást,
23 hetes kismama:)
3/4 A kérdező kommentje:
En is 23 hetes vagyok,sajnos eleg sokat kell pihenjek,mostanaban a jarastol kemenyedett a hasam,a szamitogep elott is csak mertekkel szoktam.Babas oldalakat bongeszek legtobbet en is de van amikor mar unom es jatszanak valamit.
2009. ápr. 14. 15:18
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ezt az oldalt szoktam nézegetni, ill. szuloklapja.hu, honfoglaló, iwiw.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!