Aki a 22. hétre már 8 kilót hízott, az mennyit hízott a terhesség végére? És szülés után abból mennyi ment le?
Figyelt kérdés
Én ma vagyok 22 hetes,kb 2 hete voltam tanácsadáson ahol a védőnő megmérte a súlyomat,és akkor voltam 86 kiló.Még szerintem nem vizesedek(csak néha dagadnak be a kezemen az ujjaim,amit nem tudok,hogy az már víz lenne-e),szóval szerintem ez ,,tiszta hízás,, :/ Sajnos az ünnepek alatt sokat ettem,úgyhogy szerintem azóta híztam még vagy 1 kilót.78,5 kilóval kezdtem a terhességet.Szóval az érdekelne,hogy mire számíthatok szülés után??Ez a súlyfelesleg le fog menni automatikusan szülés után,vagy ez rajtam marad és fogyóznom kell majd???2013. jan. 1. 18:59
11/11 anonim válasza:
Drága 6-os! Te aztán igazán "kedves" vagy!
Képzeld, én is tudatosan étkezem, nem zabálok állandóan. Bőven fogyasztok gyümölcsöt, zöldséget, nem áll itthon a szekrényben az édesség...
Engem nem kell sajnálni, igenis le fogom tudni adni a felesleget. Ha évek kellenek hozzá, hát akkor annyi alatt megy le. Egyáltalán nem tartok attól, hogy szülés után kövér és csúnya maradok. Különben csak egy vékony nő lehet szép?
Az, hogy ki mennyit hízik a terhessége alatt, és azt milyen gyorsan tudja leadni, nagy mértékben függ a genetikától is.
Van egy ismerősöm, aki 3 gyerek után úgy néz ki, mint nyolcadikos korában. Egyszerűen hiába eszik, nem hízik. Neki pont ez a baja magával.
Úgyhogy köszi szépen a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!