A dokira hallgassak vagy ne? 39. hétig görcsoldó a méhösszehúzódások ellen? Addig visszatartanák a szülést ha beindulna.
En ugy hamozom ki, h neked van igazad.
Mikor en a 12. heti uh-on voltam, 4 nap elterest mutatott a menzeszem datuma es a gep altal kiszamolt kozott, de az orvos nem az uh. hanem a menzesz szerintit vette alalpul (jogosan, mert napra pontosan tudom, h a cilkusom 14. napjan fogan a baba, dec. 24-en, es dec. 10-en volt az utolso mensi). Szoval nem az uh-ot vette a szules szamolasahoz, hanem a mensit.
Gondolom nalad sem irta az a szulesed datumat masra a gep alapjan.
Talan a nyakara kene jarni rendesen, h csinaljanak CTG-t.
Akkor tobbet tudnatok, van-e mehtevekenyseg, ami jellemzo mar a 27. hetes terhesekre.
Szintén hasonló a cipőben járok csak fordítva. Megközelítőleg emlékeztem a mensim dátumára, mert épp akkor jött közbe egy nyaralás. A védőnő azt vette alapul. Az ultrahangon folyamatosan két héttel nagyobb babát állapítottak meg. Most vagyok az ultrahang szerinti 39. hétben és most már ezt veszem alapul én is. De tök mindegy. Jön, amikor jön.
Bármikor előfordulhat, hogy két héttel elszámolnak egy kismamát. Ez még nem nagy gond. Az orvosom is ezt mondta. Szerintem, ha nem bízol meg az orvosodban, az nagy gondot okozhat. Ha ő azt mondja, hogy szedd a gyógyszert, akkor ne hagyd ki. Elvégre biztosan nagyobb tapasztalata van benne, mint neked.
Egyébként az utolsó két hétben nem fognak visszatartani a szüléstől. Ha egyszer beindul, akkor nincs mi visszatartson. Ha pedig úgy gondolják, jobb a babának még bent, akkor ne ellenkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!