Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Végén járó kismamik! Nektek...

Végén járó kismamik! Nektek is fáj?

Figyelt kérdés

3 napja elég sokat keményedek,és fáj a hasam.Ahol a pocaklakóm van,belül az egész hasfalam fáj,és szúrkál.

Tapasztalt esetleg más is ilyet?!Első baba,és nem tudom,hogy ez normális e?

38 hkm

2012. dec. 31. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem fáj semmim, pedig nem bánnám, ha legalább jóslóim lennének. Szerintem ez normális, hogy fájdogál a hasad, elvileg bármikor elindulhat a baba, biztosan készülődik már.

38hkm

2012. dec. 31. 13:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a 3.at várom 38 hetes voltam tegnap ugyan ez van velem a 36 hét óta.jóslóim vannak de nem akar jönni a babóka...:(pedig én sem bánnám.
2012. dec. 31. 13:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
37H vagyok első babámat várom:))nekem is 3 napja fájdogál a hasam,keményedések.de nagyon sokat mocorog!Sztem készülődnek a NAGY találkozásra:)))mindanyiunknak könnyü szülést kivánok!B.U.É.K!!!
2012. dec. 31. 14:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nekem jóslóim is vannak,már a 36.hét óta.

De ilyen hasfeszülést,fájdalmat,csak 3 napja érzek.

De akkor úgy tünik ez normális,csak várnom kell hogy mikor bújik elő a kisasszony.Jó lenne már. :D

Könnyű szülést mindenkinek és Boldog új évet!!

38 hkm

2012. dec. 31. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!