Cavalli kérdése:
39Kg-os 9 hetes kismama, nem lehet veszélyeztetett? Valaki "segítsen".
Figyelt kérdés
Várnám a jótanácsokat, tapasztalatokat. Nővérem 9 hetes terhes és 39 kg-ról most már 42-re hízott. Elég finnyás és válagatós már gyerekkora óta, így ez most sincs másképp. 160 cm magas. Azt mondja napi többször hány, csak a húslevest és a rántotthúst kívánja. Szerintem ez nagyrészt hozzáállás kérdése, mert én lassan 11 hetes vagyok, de annak ellenére voltam én rosszul ettem. Magándokija azt mondja, hogy nem baj ha csak ennyi kg, mert ha nem lenne egészséges, akkor nem fogant volna meg a baba. Ez valóban csak ENNYI??? Én nagyon aggódom érte, akinek hasonló tapasztalati vann kérem ossza meg velem. Köszönöm2012. dec. 29. 19:53
11/11 anonim válasza:
Ne aggódj. Ha nem betegség miatt nem eszik, és amiatt sovány (pl. anorexia), akkor nincs gond. Ő ilyen alkat. Ha éhes lesz, fog enni, az tuti. A baba pedig attól függetlenül, hogy mennyit eszik az anyuka, ő megszerzi magának a táplálékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!