39Kg-os 9 hetes kismama, nem lehet veszélyeztetett? Valaki "segítsen".
Saját tapasztalatom!!!Ugyhogy nyugodj meg!
Én 48 kilóval estem teherbe.A 6-13. hétig hánytam,fogytam 8 kilót. 14 hetesen a mérleg 40 kilót mutatott.
Nekem is azt mondta a dokim,hogy nincs ezzel gond,mert a szervezetem ettől még egészséges,és ki tudja hordani a babát.Miután megszünt a hányás,és hányinger ujra tudtam enni.
Mostmár 57 kiló vagyok,vagyis 17 kilót híztam!!És semmi bajunk sem volt egész terhesség alatt,a baba is szépen fejlődik!Nem kell aggódni,hidd el én már csak tudom,végigcsináltam!!
37 hkm
Tesód 9hetes terhes, te meg 11?? De tutijó, egyszerre fogtok szülni, meg babázni!!! :) Hátha változik tesód étkezési szokása a 12-14 hét után, akkor elég sokminden változik.
Nagyon jó nektek!!! Gratulálok, jó egészséget!!
Szerintem egyáltalán nem kell aggódni. Azt írod, hogy már 3 kg-t hízott és még csak 9 hetes. Főleg úgy, hogy sokat hányt. Szerintem gyarapodik ő rendesen. Akkor aggódnék, ha nem hízna, esetleg még fogyna is.
Ő ilyen alkat.
Ismerek egy nőt, két gyereket szült, csontsovány. Genetikailag ilyen, bármit tesz, nem hízik. Azt remélte majd a terhességekkel rakódik rá néhány kiló. A szülés másnapján a mérlegre állt és annyit mutatott mint amivel teherbe esett. Én meg 28 kg-t híztam, alig bírtam leadni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!