Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kötelezhető a veszélyeztetett...

Kötelezhető a veszélyeztetett kismama a közigazgatási alapvizsga letételére keresőképtelenség alatt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 11:00
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem kórházban kell feküdnie, akkor igen.
2012. máj. 6. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
A jogszabály szerint a munkáltatód hozzájárulásával díjmentesen lehalaszthatod, amennyiben keresőképtelenséged miatt nem tudsz részt venni a vizsgán. De a halasztáshoz a munkáltatód hozzá kell járulnod, különben köteles vagy levizsgázni.
2012. máj. 6. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:
"de a halasztáshoz a munkáltatód hozzá kell járulnod" járulnod helyett járulnia, bocsi, elírtam:)
2012. máj. 6. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány hetes kismama vagy, de szerintem inkább próbáld letenni most a vizsgát. Hidd el még mindig könnyebb, mint szülés után. Egyébként pedig -tapasztalatból mondom - nem túl nehéz a vizsga. Utána meg majd jöhet a közigazgatási szakvizsga.:-) Sok sikert és boldog babavárást kívánok!

Egy 4 gyermekes jelenleg 12 hetes köztisztviselő ( mellesleg államvizsgázó joghallgató ) veszélyeztetett terhes kismama

Ui: Biztos arra gondolsz, nekem sok segítségem lehet. Hát nem. Csak a Férjemre és nagylányunkra ( 17 éves ) számíthatok. A másik három gyermekem még pici( 4,5 éves, 3 éves és 1 éves ) a szüleim meghaltak, az Anyósomékról meg inkább nem szólok. Szerintem ugorj neki és hidd el nagyon boldog leszel, hogy túl vagy rajt!:-))))))

2012. máj. 7. 13:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Joghallgatóként elhiszem, hogy neked nem volt túl nehéz.

De én pl teljesen mással foglalkozom (vegyész vagyok, szintén kormánytisztviselő), így az ilyen jogi meg pénzügy blablák olyanok, mintha kínaiul lennének.

2012. júl. 3. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Bízz Magadban! Tényleg nem olyan vészes, a szakvizsga már egy picit nehezebb. Igazad van, hogy joghallgatóként könnyebb volt, de hidd el menni fog. Persze ha valamilyen vegyészettel kapcsolatos vizsgát kellene letennem biztos én is izgulnék.:-) Az viszont egészen biztos, hogy kismamaként még mindig több idő van tanulni, mint majd a baba mellett vagy később amikor már nagyobb lesz. Drukkolok Neked!!!!!
2012. júl. 25. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:

Köszi. :)

Még csak egyszer olvastam el a szöveget. Nem sok mindenre emlékszem belőle. Sokszor még akkor sem értettem, mikor olvastam. A lényeget sem igazán tudtam kiszűrni, hogy mi a fenét is kéne ebből megjegyeznem.

A kollégáim is azzal próbáltak vigasztalni, hogy ne aggódjak, a szakvizsga sokkal durvább lesz.

Na mindegy... azért még van egy kis időm készülni. Legfeljebb ha nem lesz meg, akkor kirúgnak. Annál rosszabb dolog soha ne történjen vele az életben!

2012. júl. 26. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!