32-33 hetes kis mamik hogy vagytok?
Hogy viselitek?
Miket éreztek a baba mozgása alatt,miatt?

Szia
Én 32 hetes vagyok. Megvagyunk köszi. Ti hogy vagytok? :)
Én egyre nehezebben viselem. Nehéz a közlekedés, a megmozdulás. Túl fárasztó minden. A pocakom miatt semmit sem tudok kényelmesen csinálni, még ülni sem :D De már nem sok van hátra :P A babám mozgása meg hát eléggé fájdalmas néha, ugyanis csak az egyik oldalamat kedveli és mindig oda nyomja ki magát. Bármit csinálok nem megy át a másik oldalra. :)
Veletek mi a helyzet?

Én "csak" 30 hetes vagyok, de írok :)
Most reggel a gyerek látványosan átment az egyik oldalról a másikra, az elsővel egy ilyen akció alatt repedt meg a bőröm, szóval nem kicsit fáááj, de annyira jó látni, ahogy éli az életét bent :)
Ráadásul az apja most pont odanézett, és leesett az álla, hogy miket nem csinál a másodmagzata.
Egész nap rúg, alig alszik, kaparászik a kezével, ki akar törni a lábával, a feje már lent van, azzal feszeget, és csuklik jó sokat.

Köszönjük,mi egész jól vagyunk!
Már nem bánnám ha mellettem lenne a drágám,mert a mozgása és ahogy kinyomja magát már nagyon kényelmetlen.
Az alvás nagyon nehezen megy,mert este éli ki magát és sehogy nem tudok elfeküdni vele,mert az neki nem jó! :)
Jövő hét szerdán töltjük a 33.hetünket.
Kinek mit jósoltak,mi lesz?
Nálunk úgy néz ki hogy kisfiú lesz! :) Ha csak meg nem gondolja magát és meglepetésből kislány lesz! :D

Nahát!! :)
Merre fele lesz a szülés?
Én épp ma vagyok 33 hetes. Az éjszakáim egyre rosszabbak, folyton wc-re járok, fáj a szeméremcsontom,gyomorégés, néha enyhe hányinger gyötör...mindemellett sokszor ébredek arra, hogy mocorog.
Persze nappal sokkal aktívabb, megállás nélkül kinyomja valamijét, beékeli a lábát a bordám alá, vagy a hólyagomat püföli...gyakran felszisszenek, olyan hirtelen, élesen mozdul :) De leszámítva az apró kellemetlenségeket jól vagyunk, minden mozdulatát figyelem és élvezem is, gyakran simogatom a pocim. Fantasztikus érzés, amikor kidugja egy-egy testrészét :D
A doki biztosra mondta, hogy fiú lesz :)
Kitartást, könnyű szülést és egészséges gyerkőcöt kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!