Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32-33 hetes kis mamik hogy...

32-33 hetes kis mamik hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Hogy viselitek?

Miket éreztek a baba mozgása alatt,miatt?

2012. dec. 29. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia

Én 32 hetes vagyok. Megvagyunk köszi. Ti hogy vagytok? :)

Én egyre nehezebben viselem. Nehéz a közlekedés, a megmozdulás. Túl fárasztó minden. A pocakom miatt semmit sem tudok kényelmesen csinálni, még ülni sem :D De már nem sok van hátra :P A babám mozgása meg hát eléggé fájdalmas néha, ugyanis csak az egyik oldalamat kedveli és mindig oda nyomja ki magát. Bármit csinálok nem megy át a másik oldalra. :)

Veletek mi a helyzet?

2012. dec. 29. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Én "csak" 30 hetes vagyok, de írok :)

Most reggel a gyerek látványosan átment az egyik oldalról a másikra, az elsővel egy ilyen akció alatt repedt meg a bőröm, szóval nem kicsit fáááj, de annyira jó látni, ahogy éli az életét bent :)

Ráadásul az apja most pont odanézett, és leesett az álla, hogy miket nem csinál a másodmagzata.

Egész nap rúg, alig alszik, kaparászik a kezével, ki akar törni a lábával, a feje már lent van, azzal feszeget, és csuklik jó sokat.

2012. dec. 29. 11:55
 3/7 anonim ***** válasza:
29 hetes ikerterhes vagyok.Pár napja nagyon rosszul viselem.Mindenem fáj, sehogy se jó.Nagyon hamar kifáradok és nagyon nehéz a pocakom.Még maradjanak csak bent de már jó lesz megint nem terhesnek lenni.:)
2012. dec. 29. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönjük,mi egész jól vagyunk!

Már nem bánnám ha mellettem lenne a drágám,mert a mozgása és ahogy kinyomja magát már nagyon kényelmetlen.

Az alvás nagyon nehezen megy,mert este éli ki magát és sehogy nem tudok elfeküdni vele,mert az neki nem jó! :)

Jövő hét szerdán töltjük a 33.hetünket.

Kinek mit jósoltak,mi lesz?

Nálunk úgy néz ki hogy kisfiú lesz! :) Ha csak meg nem gondolja magát és meglepetésből kislány lesz! :D

2012. dec. 29. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi is jövőhét szerdán töltjük a 33. hetet! :) Csak nekem kislány lesz :) :)
2012. dec. 29. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:

Nahát!! :)

Merre fele lesz a szülés?

2012. dec. 29. 21:27
 7/7 anonim válasza:

Én épp ma vagyok 33 hetes. Az éjszakáim egyre rosszabbak, folyton wc-re járok, fáj a szeméremcsontom,gyomorégés, néha enyhe hányinger gyötör...mindemellett sokszor ébredek arra, hogy mocorog.

Persze nappal sokkal aktívabb, megállás nélkül kinyomja valamijét, beékeli a lábát a bordám alá, vagy a hólyagomat püföli...gyakran felszisszenek, olyan hirtelen, élesen mozdul :) De leszámítva az apró kellemetlenségeket jól vagyunk, minden mozdulatát figyelem és élvezem is, gyakran simogatom a pocim. Fantasztikus érzés, amikor kidugja egy-egy testrészét :D

A doki biztosra mondta, hogy fiú lesz :)

Kitartást, könnyű szülést és egészséges gyerkőcöt kívánok mindenkinek!

2013. jan. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!