Más is sokat pukizik terhessége alatt?
Én rengeteget, főleg mostanság. A 3.trimeszterben vagyok, de borzalom. Már társaságba sem merek menni, mert ciki lenne, visszatartani meg ugye elég kellemetlen...bár néha kénytelen vagyok :(
Csak nekem van ez a szerencsétlen tünetem?
Nem csak nálad. Nálam is ez van:( És igen, kényelmetlen, de néha tényleg kénytelen vagyok visszatartani.
21hkm.
Én is küszködöm ezzel. Meg a szorulással is sajnos :(
Szerencsére nem nagyon járkálok sehova így itthon letudom :P visszatartani meg hát tényleg olyan h akkor úgy felfúvódok h amikor meg már lehetne nem tudom kiengedni. Na akkor meg espumisant kell h bevegyek. Elég szerencsétlen helyzet ez. De vigasztaljon a tudat h nem csak te vagy így ezzel.
30hkm
Majd szülési utáni első napban......na akkor jön el a hadd el hadd....
Sajna én csaszis lettem, görcsöltem jobbra-balra, nem bírtam visszatartani a szobatársam legnagyobb döbbenetére. De a végén ő is rákezdte, úgyhogy nagy röhögés lett a vége, és sírás, mert fájt a vágás....
Na de nem is erről volt szó. Ez tök normális, kell a hely a kis jövevénynek, átrendez benneteket, aztán majd ha kibújik meg alakul vissza minden a helyére ugyanilyen tünetekkel.
minden jót nektek, és könnyű szülést kívánok!
De azért hagymás babbal és töltött káposztával ne duplázzátok meg az élvezetet! :)
Én is még csak az elején járok, de én is küzdök ezzel. Elég kellemetlen, de nem tudsz vele mit csinálni. A babó helyezkedik, rendezi be magának a helyet. Kitartás, majd elvileg a szülés után rendeződik a dolog.
Boldog babavárást és könnyű szülést!
5+0 hkm
köszi a válaszokat. Hát legalább megnyugtat a tudat, hogy vannak sorstársaim :D
Nektek is kitartást!
34 hkm
11 hetes vagyok, és kész atom bomba. De úgy vagyok vele inkább jöjjön ki (örülök h kijön ) mint h. bent feszítsen!!!!!!
Amúgy az a vicc, a férjem nem érzi. Mondom neki ne haragudjon h ilyen.....szag van, erre ő, h. nem érzi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!