Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is sokat pukizik terhesség...

Más is sokat pukizik terhessége alatt?

Figyelt kérdés

Én rengeteget, főleg mostanság. A 3.trimeszterben vagyok, de borzalom. Már társaságba sem merek menni, mert ciki lenne, visszatartani meg ugye elég kellemetlen...bár néha kénytelen vagyok :(

Csak nekem van ez a szerencsétlen tünetem?

2012. dec. 28. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem csak nálad. Nálam is ez van:( És igen, kényelmetlen, de néha tényleg kénytelen vagyok visszatartani.

21hkm.

2012. dec. 28. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is küszködöm ezzel. Meg a szorulással is sajnos :(

Szerencsére nem nagyon járkálok sehova így itthon letudom :P visszatartani meg hát tényleg olyan h akkor úgy felfúvódok h amikor meg már lehetne nem tudom kiengedni. Na akkor meg espumisant kell h bevegyek. Elég szerencsétlen helyzet ez. De vigasztaljon a tudat h nem csak te vagy így ezzel.

30hkm

2012. dec. 28. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Majd szülési utáni első napban......na akkor jön el a hadd el hadd....

Sajna én csaszis lettem, görcsöltem jobbra-balra, nem bírtam visszatartani a szobatársam legnagyobb döbbenetére. De a végén ő is rákezdte, úgyhogy nagy röhögés lett a vége, és sírás, mert fájt a vágás....

Na de nem is erről volt szó. Ez tök normális, kell a hely a kis jövevénynek, átrendez benneteket, aztán majd ha kibújik meg alakul vissza minden a helyére ugyanilyen tünetekkel.

minden jót nektek, és könnyű szülést kívánok!

De azért hagymás babbal és töltött káposztával ne duplázzátok meg az élvezetet! :)

2012. dec. 28. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Oh, én még az elején járok, de igen. Nálam még a hormonok okozzák, de elég kínosan kell ügyelni, nehogy rosszkor rossz helyen... khm...
2012. dec. 28. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is még csak az elején járok, de én is küzdök ezzel. Elég kellemetlen, de nem tudsz vele mit csinálni. A babó helyezkedik, rendezi be magának a helyet. Kitartás, majd elvileg a szülés után rendeződik a dolog.

Boldog babavárást és könnyű szülést!

5+0 hkm

2012. dec. 29. 09:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után az első hónapban volt nagyon kellemetlen, terhesség alatt nem nagyon volt ilyen. A szobatársammal egymáson röhögtünk, nem bírtuk visszatartani.
2012. dec. 29. 11:13
 7/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. Hát legalább megnyugtat a tudat, hogy vannak sorstársaim :D

Nektek is kitartást!

34 hkm

2012. dec. 29. 12:13
 8/8 anonim ***** válasza:

11 hetes vagyok, és kész atom bomba. De úgy vagyok vele inkább jöjjön ki (örülök h kijön ) mint h. bent feszítsen!!!!!!

Amúgy az a vicc, a férjem nem érzi. Mondom neki ne haragudjon h ilyen.....szag van, erre ő, h. nem érzi. :)

2012. dec. 29. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!