Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pocakfotókat meddig csináltato...

Pocakfotókat meddig csináltatok és minden héten készült kép?

Figyelt kérdés

2012. dec. 27. 13:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Változó. Most vagyok 39 hetes, és félidőtől kezdve biztos vannak heti képek. De van, hogy egy héten több készült. :)
2013. aug. 12. 22:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Én minden héten, aztán már ritkábban 2-3 hetente kb ugyanabba a beállításba, és ugyanabba a ruhába, amíg jó volt rám :) így ha végignézem aképeket tök jó ahogy látni hogy nőtt a hasam :)

szülés előtt 2 nappal még készült kép, de szülés napján egyáltalán nem jutott eszünkbe hajnal egykor, hogy fotozzunk még egyet :)

2014. febr. 16. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
21. héttől csináltam a 39. hétig(kb 5 nappal a szülés előtt készült az utolsó, a 40. héten szültem),mert a 21,héten kezdett csak valami pici poci látszani
2014. febr. 16. 15:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Mi az elsövel egyet sem csináltunk, eszembe sem jutott.

Most a másodikkal havonta fogok! :)

6 hetes kismami

2014. febr. 16. 17:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Az elsővel szülés előtti napon készült az egyetlen kép (be kellett feküdnöm, de szerencsére magától megindult aznap este).

A másodikkal egyáltalán nem készült kép. A harmadikkal most vagyok 11 hetes, de nem tervezek most sem ilyesmit - legalábbis direkt a hasamat fotózni nem fogom.

2014. febr. 16. 21:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Akik nem csináltak, hogy hogy nem? Pedig ez is nagy esemény :) és jó sokáig tart a több hónap alatt azért van idő :)
2014. febr. 17. 08:30
 17/17 anonim ***** válasza:
6. hettol hetente csinaltunk, mindig ugyanabbol a szogbol es ugyanabban a ruhaban. :-)
2014. febr. 17. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!