Kismamák! 1100as méhszájjal csináltatok valamit, vagy csak feküdtetek a nap 24 órájában?
Engem 1100-as méhszájjal, görcsölés, keményedés miatt a dokim befektetett a kórházba: szigorú ágynyugalom, az osztályt nem hagyhattam el, felkelni is csak akkor volt szabad, ha wc-re mentem, vagy enni... 1 hét után hazaengedtek, de itthon is feküdnöm kell. Kímélem magam, de a kisruhákat már kimostam, vasaltam, bepakoltam a kórházi cuccomat és a babáét is. A férjem lefertőtlenítette a kiságyat, pelenkázót, együtt felhúztuk a lepedőt, elkészítettük a kiságyat...
Viszont tegnap este, éjszaka görcsöltem, fáj a derekam... Holnap megyünk NST-re, úgy készülök, hogy újra be kell feküdnöm és onnan szülök.
Ha csinálsz is valamit, lassan, türelemmel tedd, figyelj magadra, ha bármit is észreveszel magadon, azonnal ülj le, és pihenj min. 10 percig! Én is ezt tettem...
35+2 hkm
Szia!
34. héten 1111-es értéket mondtak, utána ugyanúgy csináltam mindent, kutyasétáltatás (2 kutya, az egyik nagytestű), fürdőtakarítás, felmosás négykézláb :)) A dokim mondta a 36. hétig bírjuk ki, 37+6-on elfolyt a magzatvíz, szép, egészséges 3 és fél kilós láűnyom 0lett :)
Nagyon gratulálok:)
Remélem nálunk is hasonlóan alakul majd a helyzet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!