Haskeményedés és alhasi görcs? 34hkm
CI:2000
magnerotot szedek napi 3szor.
haskeményedésem is van elég sokszor.
Fekve vannak ezek a tünetek sajnos:(
Nem tudom, mi a kérdésed.
Ha ezt tapasztalod, akkor ez van.
Az orvosodnak kell megmondania, hogy veszélyesnek ítéli-e meg a helyzetet vagy sem.
Többedik terhességeimnél én már félidőtől rendszeresen keményedtem, egyikkel a külső méhszáj nyitva is volt. Egyikkel épp 34 hetesen elment a nyákdugó egy része, pihentem, amennyit másik gyerek mellett tudtam. Mégis szépen kihordtam őket.
Nekem ugyanez, csak még a 31.hétben járok.:( Magne b6-ot eszek napi 4-5-öt. pont azon gondolkozom, felhívjam-e a dokit vagy sem? vagy menjünk-e be? Második terhességem.
Annyit tudok mondani hogy mérd időben milyen gyakran jelentkezik és mennyi ideig tart. nem tudom ez már fájásnak számít-e?
De én is kíváncsi vagyok mások válaszára, tapasztalatára.
Előző vagyok.
hívtam a dokim, mert csak nem múlik.
azt mondta telon keresztül nem látja, ha erősek menjek be de ha reggelig javul, akkor ráérek akkor és ő megnéz.
amúgy a magne B6-ból napi 4x2-t be lehet venni. ajánlott még egy jó meleg zuhanyt.
megyek is és kezdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!