Normális, ha a dokim csak kondommal ajánlja a szeretkezést egész terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Az én nődokim kezdettől fogva csak gumival ajánlja a szeretkezést, állítólag a fertőzések elkerülése végett. Mi viszont a párommal nagyon nem szeretjük, az együttléteket viszont kívánnánk. Nektek is mondtak ilyesmit, vagy csak az én dokim ilyen parás? Teljesen problémamentes, 28 hetes terhes vagyok különben. Köszi!2008. máj. 29. 14:48
1/5 anonim válasza:
szia.amig zárt a méhszáj addig nem kell .nekem nem kellett elözö terhességemnél sem,és most sem gumit használnom.nem is tudom hogy birnám ki.talán az utso 2 héten kell majd mert a sperma beindithatja a szülést.de az már a végén kell.szerintem ha zárva vagy nem kell.és gondolj bele ez a legjobb idö amikor egymásra tudtok hangolodni.minek oda gumi??:D.a te dokid ilyen...dilo...
2/5 anonim válasza:
Szia! Semmi szükség a gumira, ha zárt a méhszájad. Ha meg nem az, akkor gumival se ajánlják... Nem értem a dokidat, valami őskövület? Szeretkezzetek bátran, végre a védekezésre sem kell figyelni és a babád is élvezi, ami anyucinak jó!:-)
A végén meg már azért nem kell semmit használni, mert a spermiumok valóban puhítják a méhszájat, ami könnyíti a tágulást. De csak ettől nem fog beindulni a szülés! Ha viszont amúgy is beindulna, mit árthat egy kis rásegítés?:-))
3/5 anonim válasza:
Ha a dokid ezt javasolta, akkor én tuti nem kockáztatnék. Van olyan ismerősöm, akinek fertőzés miatt lett koraszülése, majdnem elveszítette a babát. Inkább használjatok óvszert, minthogy elkapj valamit a párodtól! Nyilván nem viccből tanácsolta ezt a doki...
4/5 anonim válasza:
Én nem bírálnám felül a dr. tanácsát, hiszen ehhez ő ért a legjobban és nem pedig a laikusok. Nem érdemes kockáztatni! Ő ismeri a terhességedet, amit ő mond, én biztosan betartanám és nem kívülállókra hallgatnék.
5/5 anonim válasza:
Igazából mindenkinek igaza van, aki azt mondja, hogy nyugodtan, és aki azt, hogy ne, a dr szava szent.
Ha miinden rendben van veled, és a párod is egészséges, akkor hajrá. élvezzétek ezt az időszakot. Viszont ha valkinek baja van, akkor inkább valóban használjatok gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!