Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha a dokim csak...

Normális, ha a dokim csak kondommal ajánlja a szeretkezést egész terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Az én nődokim kezdettől fogva csak gumival ajánlja a szeretkezést, állítólag a fertőzések elkerülése végett. Mi viszont a párommal nagyon nem szeretjük, az együttléteket viszont kívánnánk. Nektek is mondtak ilyesmit, vagy csak az én dokim ilyen parás? Teljesen problémamentes, 28 hetes terhes vagyok különben. Köszi!
2008. máj. 29. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
szia.amig zárt a méhszáj addig nem kell .nekem nem kellett elözö terhességemnél sem,és most sem gumit használnom.nem is tudom hogy birnám ki.talán az utso 2 héten kell majd mert a sperma beindithatja a szülést.de az már a végén kell.szerintem ha zárva vagy nem kell.és gondolj bele ez a legjobb idö amikor egymásra tudtok hangolodni.minek oda gumi??:D.a te dokid ilyen...dilo...
2008. máj. 29. 14:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Semmi szükség a gumira, ha zárt a méhszájad. Ha meg nem az, akkor gumival se ajánlják... Nem értem a dokidat, valami őskövület? Szeretkezzetek bátran, végre a védekezésre sem kell figyelni és a babád is élvezi, ami anyucinak jó!:-)

A végén meg már azért nem kell semmit használni, mert a spermiumok valóban puhítják a méhszájat, ami könnyíti a tágulást. De csak ettől nem fog beindulni a szülés! Ha viszont amúgy is beindulna, mit árthat egy kis rásegítés?:-))

2008. máj. 29. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a dokid ezt javasolta, akkor én tuti nem kockáztatnék. Van olyan ismerősöm, akinek fertőzés miatt lett koraszülése, majdnem elveszítette a babát. Inkább használjatok óvszert, minthogy elkapj valamit a párodtól! Nyilván nem viccből tanácsolta ezt a doki...
2008. máj. 29. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem bírálnám felül a dr. tanácsát, hiszen ehhez ő ért a legjobban és nem pedig a laikusok. Nem érdemes kockáztatni! Ő ismeri a terhességedet, amit ő mond, én biztosan betartanám és nem kívülállókra hallgatnék.
2008. máj. 29. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Igazából mindenkinek igaza van, aki azt mondja, hogy nyugodtan, és aki azt, hogy ne, a dr szava szent.

Ha miinden rendben van veled, és a párod is egészséges, akkor hajrá. élvezzétek ezt az időszakot. Viszont ha valkinek baja van, akkor inkább valóban használjatok gumit.

2008. máj. 30. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!