2000-es méhszáj 39 hetesen? Túl fogom hordani?
Szia!
Szintén hasonlóan állok, 39 hetes, C2000. Doki szerint bőven kihúzom az időpontig (7nap). Jel egyelőre semmi!!!! Nyákdugó bent, fájás sehol, mégcsak jósló sem:(. Remélem nemsokára megérkezik,ahogy nálad is remélem:).!!
én tavaly ugyanígy voltam és pikk-pakk kiírt elött 1héttel,fályás/előzmény nélkül elfolyott a magzatvízem.
6óra alatt tágultam megfelelőre.
boldog babavárást, könnyű,gyors szülést kívánok
13hós kisfiú anyukája
Semmi összefüggés nincs a két dolog között. A méhszájnak nem a terhesség alatt kell kötelezően nyílnia, sőt, bőven elegendő az, ha vajúdás alatt szépen nyílik.
Nekem is 2000-es volt 39 hetesen, kicsit meg volt rövidülve, de teljesen zárt volt, majd három nappal később elfolyt a magzatvíz. Fájásom még nem volt akkor, a kórházban azt mondták, hogy még mindig zárt. Két órával később megérkezett az első fájás, nagyon hosszú volt és nagyon erős, majd jött a második, egyből három percesek voltak, jól meg is lepődött mindenki, mert tényleg nagyon erősek voltak. Három órát vajúdtam összesen, ennyi elég volt ahhoz, hogy a zárt méhszáj teljesen kinyíljon.
Most várom a második babát és azért imádkozom, hogy inkább legyen ismét így, ez a legoptimálisabb szerintem, nehogy nekem idő előtt elkezdjen nyílni.
Jah, amúgy attól még lehet túlhordás: a barátnőm 32 hetesen visszatartáson volt nyíló méhszáj miat, végig pihennie kellet, majd a baba annyira jól elvolt bent, hogy a kiírt dátum után nyolc nappal indították és a sok oxitocin ellenére sem haladt sehová, fájásgyengeség volt. Egy napig vajúdott, mire teljesen kitágult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!