Nagyon székrekedésem van és erősen kellett nyomnom a wc-n. Ugye nem lehet baj?
21 hetes leszek holnap. Nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget eszem, de sajnos nem segít.
Pedig vasat sem szedek...
Nekem is szokott lenni elég durván...és most még vasat is kell szednem. Méhszáj nem fog nyílni, babának nem lesz baja, viszont aranyered tényleg lehet tőle..ami szintén nem kellemes..
Én a gyümölcsök mellett még próbálok minden nap enni zabpelyhet - és persze odafigyelni, hogy jó sokat igyak is - illetve inkább teljes kiőrlésű kenyeret eszek. A zabpelyhet beáztatom tejbe, vagy abban főzöm meg, sőt, még lehet bele tenni aszalt szilvát, az is jó székrekedés esetén. Nekem ez egész jól bevált! Ami jó még, akár kiegészítésnek: búzakorpa joghurtba keverve, ebbe is mehet aszalt szilva is. Persze itt is figyelni kell, mint mindig a sok folyadékbevitelre. Remélem valamelyik tipp bejön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!