Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon székrekedésem van és...

Nagyon székrekedésem van és erősen kellett nyomnom a wc-n. Ugye nem lehet baj?

Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 20:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Aranyered lehet mondjuk.
2012. dec. 25. 20:02
 2/11 A kérdező kommentje:
De úgy értem, hogy esetleg a nyomás miatt nem kezdhet nyílni a méhszáj?
2012. dec. 25. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
De igen.Vegyél be hashajtót vagy a gyógyszertárból keserüsót amit oldj fel vizben és az kitisztit.
2012. dec. 25. 20:06
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem valószínű. Mennyi idős terhes vagy? Igyál többet meg egyél több rostosat, hátha segít.
2012. dec. 25. 20:06
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Hát azért, ha erős nyomástól elkezdene nyílni a méhszáj, akkor nem kéne oxitocint adni, csak szólni a kismamának, hogy nyomjon erősen. Eléggé gyakori panasz a székrekedés terhesség alatt és ettől még nem születnek meg előbb a szorulásos anyukák babái.
2012. dec. 25. 20:08
 6/11 A kérdező kommentje:

21 hetes leszek holnap. Nagyon sok gyümölcsöt, zöldséget eszem, de sajnos nem segít.

Pedig vasat sem szedek...

2012. dec. 25. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hashajtot epp nem kellene, ugyanis az gorcsoket okoz, ami a mehre is athuzodhat. Vegyel glicerin kupot, vagy Laevolac szirupot, azt szabad terhesen is.
2012. dec. 25. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
laevolacot lehet. nem okoz görcsöt. én azon éltem sajnos mindhárom terhességem alatt.
2012. dec. 25. 21:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott lenni elég durván...és most még vasat is kell szednem. Méhszáj nem fog nyílni, babának nem lesz baja, viszont aranyered tényleg lehet tőle..ami szintén nem kellemes..

Én a gyümölcsök mellett még próbálok minden nap enni zabpelyhet - és persze odafigyelni, hogy jó sokat igyak is - illetve inkább teljes kiőrlésű kenyeret eszek. A zabpelyhet beáztatom tejbe, vagy abban főzöm meg, sőt, még lehet bele tenni aszalt szilvát, az is jó székrekedés esetén. Nekem ez egész jól bevált! Ami jó még, akár kiegészítésnek: búzakorpa joghurtba keverve, ebbe is mehet aszalt szilva is. Persze itt is figyelni kell, mint mindig a sok folyadékbevitelre. Remélem valamelyik tipp bejön :)

2012. dec. 26. 00:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. dec. 26. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!