Székrekedésem van 16 hetesen és ma eléggé erőlködni kellett a WC-n. Okozhat ez bajt a babának?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 12. 21:26
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ilyen idősen okozhat-e bajt, de én 38 hetesen szintén erőlködtem, amikor hirtelen egy pukkanást hallottam és elfolyt a magzatvizem. Hogy ettől volt vagy amúgy is itt lett volna az ideje, azt már nem fogom megtudni.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Ha nagyon erőlködsz, akkor lehet bevérzés.
Székrekedésre fogyassz búzakorpát, kefirbe, joghurtba öntve.
Garantált hatás és egészséges(kb 200 ft)
Van hashajtó, amit kismamik is fogyaszthatnak.
Jó egészséget nektek!
3/7 anonim válasza:
Első vagyok. Ezt nem ijesztgetésnek szántam, de jobb lenne, ha nem erőlködnél, hanem próbálnád lazítani a székletedet.
4/7 anonim válasza:
Van valami hashajtó de már nem tudom a nevét biztosan Levolac vagy vami hasonló nekem segített igaz csak másnap!
5/7 anonim válasza:
Vegyél Tamarinlax lekvárt,nekem bevált.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, szerencsére most először fordult elő, de megfogadom a tanácsokat!
2009. ápr. 13. 10:26
7/7 anonim válasza:
A székrekedés nem jó, viszont én olvastam egy orvos írását, hogy a babádnak semmi baja nem lesz, és ezt úgy kell elképzelni, mintha lufiba raknál egy tojást és megtöltenéd vízzel. ha kalapáccsal ütnéd a lufit a tojást nem érné semmilyen ütés.
Viszont a székrekedés sokmindent elindíthat, úgyh próbáld meg lazábbá tenni, de a babódnak nem lesz baja.
Üdv.: 18 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!