Ha falun lakom, hogyan válthatok védönöt?
Figyelt kérdés
egyre jobban bosszant a nö.már elég öreg,folyton elfelejt valamit,pl.a találkáink idöpontját,vagy odaadni bizonyos papirokat a vizsgálathoz,ezért állandoan a nyakunkra jár itthon,mert ugyebár a telefont nem ismeri...rettentöen bosszant,ráadásul jol le is égetett a dokinál a minap,kiderült ugyanis,hogy nem csak az uh-ok elött kell megjelennem nála,hanem akkor is,mikor csak a dokihoz megyek vissza.én lettem lecseszve,hogy miért járok ilyen ritkán,és miert nem vittem még vizeletet a laborba,mikor már 4szer kellett volna.hát velem ezt is elfelejtette közölni.nagyon ciki volt,tök hülyének néztek,a bolond védönö miatt.mindenképpen cserélniakarok...2008. máj. 29. 11:13
1/9 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy minden megyének van vezető védőnője. ezt kéne kideriteni, hogy ki lehet és nála tegyél panaszt majd kicsit rendbe teszi...
2/9 anonim válasza:
Szia csak ez az egy védönő van a faluban?Mert ha nem szerintem egyszerüen menj át egy másikhoz én már megtedtem volna:))) 23hetes kismama
3/9 anonim válasza:
A védőnő lakohelyhez kötött . A faluban csak egy van akkor az gáz. Próbáld meg a következő faluét , vagy ahova jársz orvoshoz ott nincs másik? Akit találsz kérdezd meg hogy vállalna e mert ez a helyzet, minden gyerekorvosi rendelőben általában van egy védőnő. Hátha elvállal, de nem biztos, mert ha nem tud hozzád kimenni látogatóba akkor nem jó az sem.Hát drukkolok, hogy megoldódjon.
4/9 A kérdező kommentje:
hát igen,sajna csak ez a szerencsétlen van,3faluba jár.ha csináltato tartozkodási helyre szolo lakcimkártyát,akkor járhatok az ahhoz tartozohoz is?vagy ugyanigy az állando lakcim helyén valohoz kell?
2008. máj. 29. 11:23
5/9 anonim válasza:
Szia. Van város a közeledben, ahova tudnál járni? Én is falun laktam, de Miskolcra költöztem. De a bejelentett lakcímem még mindíg falun van, tehát hivatalosan oda kellene mennem. Utánajártam, mert nem akartam mindíg kijárni, és azt mondták, a védőnőt szabadon lehet választani. 15 hetes kismama
7/9 anonim válasza:
Nekem is az a problémám, hogy most a lakóhelyem szerinti védőnőhöz járok kocsival. Viszont ha megszületik a baba már máshol fogunk lakni, ahol elég "fura" a védőnő. szerettem volna az eddiginél maradni, de nem lehet, mert azt mondta nincs szabad védőnőválasztás még sajnos. Ő meg nem fog tudni kocsival kijárni hozzám. Úgyhogy az én tudomásom szerint nem ahhoz jársz akihez akarsz. Olyat tehetsz csak meg, hogy ha megszületik a baba akkor lemondhatsz a látogatásokról. Akkor kitöltenek egy papírt, és a gyerekorvos is fogja tudni, hogy nem veszed igénybe a védőnői ellátást. Gondolom akkor ő jobban figyel majd rátok. Legalábbis eddig ezt tudtam kideríteni.
8/9 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom, védőnőt nem lehet váltani :(
Az az egy ami kötött.
9/9 A kérdező kommentje:
györ-moson -sopronban lakom,a város kb.10prcnyire van a falutol.mire a baba születik márnem is itt fogok laakni,de a lakcimem nem változtatom meg.
2008. máj. 29. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!