Tényleg állapotos lenne?
Figyelt kérdés
A bnőmmel szakitottunk 7 hónap után, s mikor aznap beszéltünk telefonon mondta, h tesztet csinált. Arra nem reagáltam semmit.3 nap múlva mondja, h volt nőgyógyásznal, s megerősítette, h allapotos, s vért is vett tole. Azota eltelt 2 hét a tesztet állítólag otthagyta a dokinal, de kiskonyvet nem szokás adnia az orvosnak, ha tudja a betege allapotos? Meg mióta taliztam a nővel nem eroltette, h teszteljunk, s a gyereket sem nagyon emlegeti. Na meg erősen issza a sört, és dohányzik bánatában, de szerintem egy nő ilyenkor nem igy viselkedik szerintem. A napkokban letudom vegre tesztelni őt. Ti mit gondoltok?2012. dec. 21. 00:56
21/21 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy csak az időt húzza. Majd karácsony után is ki fog valamit találni, hogy akkor miért nem jó. Ha terhes lenne, már rég bebizonyította volna neked, nem bohóckodna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!