Tényleg állapotos lenne?
Hát ezek alapján én csak annyit tudok mondani,hogy csak hazudik neked,hogy magához kössön,nem akarja,hogy elhagyd és ezzel próbál maga mellett tartani.Kiskönyvet nem a nőgyógyász ad,hanem a védőnő,mert ha tényleg terhes akkor lassan oda is el kell majd mennie!!Ha tudja,hogy állapotos akkor miért szívja a cigit meg issza a sört??Már ezzel is elárulja magát,hogy hazudik!A tesztet is miért hagyta volna a dokinál??A dokinak nincs szüksége a tesztre!Megnézted a labor eredményét??Mert ha vettek tőle vért,akkor valószínű,hogy már megvan az eredmény is,ha ennyire biztosra kijelentette neked,hogy terhes!!Meg az is nagyon érdekes,hogy veled/előtted nem akar tesztet csinálni,viszont amit meg megcsinált azt meg ,,az orvosnál hagyta,, :) Hát ez olyan egy nagy kamu,biztos,hogy nem terhes,csak ezzel akar maga mellett tartani,hidd el nekem.Ha viszont tényleg az,akkor bizonyítsa be neked is valahogyan!!!És akkor sűrgősen rakja le a sört meg a cigit mert egyik sem tesz jót a babának,pláne meg az első trimeszterben amikor a vetélés kockázata akkor a legnagyobb!!Persze,hogy nem így viselkedik egy nő amikor várandós..olyankor a kisbabája körül forog minden gondolata a kismamának,és próbál minél veszélytelenebbül élni,és kerülni mindent,ami árthat neki és a picinek :) Én amióta terhes vagyok,nem ittam egy csepp alkoholt sem,és minden gondolatom a babám körül forog minden nap,és minden nap róla is beszélgetek a férjemmel,mert már annyira várjuk!!
Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikerült a hozzászólásom!!
20+3 hkm
Ahogy előttem is írták, a kiskönyvet nem a doki adja, hanem a védőnő. Viszont nem bemondásra, és nem is tesztre, hanem a doki által kiadott papír alapján.
Hogy hogy viselkedik, nem releváns, vannak felelőtlen nők... :S
Tehát ha volt dokinál, akkor papírja is kell legyen róla!
Hát ez eléggé kamu-szagú. Ha az orvos megerősítette a terhességet, akkor miért nem dugta az orrod alá a leletét? Kiskönyvet tényleg a védőnő ad, de az orvos vért sem vesz. Max elküld laborba. De akkor azt azért teszi, mert még nem tudta biztosra megállaptíani, hogy mi a helyzet.
Egy terhes nő tényleg nem így viselkedik, és igaz, hogy ez nem releváns, mert vannak felelőtlen emberek, de a többivel együtt ez már kicsit sok egybeesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!