Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg állapotos lenne?

Tényleg állapotos lenne?

Figyelt kérdés
A bnőmmel szakitottunk 7 hónap után, s mikor aznap beszéltünk telefonon mondta, h tesztet csinált. Arra nem reagáltam semmit.3 nap múlva mondja, h volt nőgyógyásznal, s megerősítette, h allapotos, s vért is vett tole. Azota eltelt 2 hét a tesztet állítólag otthagyta a dokinal, de kiskonyvet nem szokás adnia az orvosnak, ha tudja a betege allapotos? Meg mióta taliztam a nővel nem eroltette, h teszteljunk, s a gyereket sem nagyon emlegeti. Na meg erősen issza a sört, és dohányzik bánatában, de szerintem egy nő ilyenkor nem igy viselkedik szerintem. A napkokban letudom vegre tesztelni őt. Ti mit gondoltok?

2012. dec. 21. 00:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon úgy néz ki, h nem állapotos, és ezzel akar magánál tartanin. De holnap úgy is viszek tesztet és megcsinaltatom vele. Igazából még az is fura amikor a szakitast néha megemlítettem, akkor azt mondta, h csináljak neki gyereket. Most meg lenne neki és el akarja vetetni? Nem látok benne logikát, de amugy minden ismerősöm szerint hazugságoknak gondolja a dolgot. Bennem azért ott van a mi van, ha mégis?
2012. dec. 21. 13:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Persze járj utána mindenképpen,mert mi van ha esetleg tényleg terhes?!Előbb bizonyosodj meg 100%-ig a terhességről,és ha nem az,akkor nyugodt szívvel lezárhatod végleg ezt a kapcsolatot.

Én pl 6 hetes voltam,amikor már volt szívhangja a babámnak,meg CRL-t is tudott mérni,és 7 hetesen jelentkeztem a lelettel a védőnőél és nekem már akkor kiállította a kiskönyvet!

20+3 hkm

2012. dec. 21. 17:56
 13/21 A kérdező kommentje:
csak megőrjít, h nem tudom mi az igazság.. :( Holnapig kb begolyózom. De legbelül talán félek is az eredménytől. De azt is tudom, h nem így kell felfognom. Majd meglátjuk.
2012. dec. 21. 18:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Nos? :) lesz harmadik?
2012. dec. 22. 00:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Voltam nála és vittem tesztet. Délutánra akartam hagyni a dolgot, nem kapkodtam el a dolgot. Megmondtam neki, h van teszt és amikor menne pisilni szóljon. Azt mondta jó, és el is ment de nem szólt... Rászóltam, h nem lesz ez így jó. Megint volt pisilni láttam és a wc-t nem húzta le, s gondolom azért, h ne vegyem észre. Mondtam magamban oké, akkor reggel munka menet előtt.. Fel is keltem készülődtem, s mondtam neki, h kérem a pisit, mert tesztelnék. Ő erre nem tud most pisilni és kb állandóan mondta, h siessek a munkába, mert elkések. Kb láttam az arcán, h nem akarja. Azt mondja majd karácsonykor... De akkor sajnos nem biztos, h tudok vele találkozni.
2012. dec. 23. 08:13
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor innentől kezdve biztosra veheted, hogy nem állapotos...

Ha állítja, kérd el tőle a kiskönyvet, ha nem volt még védőnőnél, akkor a papírt, amit az orvos adott.

Ja, és lassan mennie kellene első ultrahangra. ragaszkodj hozzá, hogy elkíséred!

2012. dec. 23. 08:42
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg állapotos lenne akkor pisilt volna neked a tesztre. Ne higyj neki, tuti hazudik!
2012. dec. 23. 22:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy csak hülyít. Ha tényleg terhes lenne, már régen megmutatta volna a bizonyítékot. Most csak időt húz, hogy addig is alkalma legyen találkozgatni, vagy csak élvezi, hogy félrevezet, de valóságalapja egészen biztos, hogy nincs. Legközelebb mond meg neki, hogy tesztelni jöttél, vagy mutassa meg az orvosi leletét, amin igazolva van a terhesség. Olyan nincs, hogy elhagyta, meg otthagyta az orvosnál, meg nem is adott, vagy egyebek. Annak nála kell lennie, és kellett, hogy kapjon, úgyhogy ha ezekre a kérésekre hárít, akkor már fordulj is meg, és menj szépen haza, és ezzel le is zárhatod a történetet.
2012. dec. 24. 16:54
 19/21 A kérdező kommentje:
Most meh azt mondja, h a 2 ünnep között menjünk el orvoshoz, h bebizonyítsa, h állapotos... persze a 2 ünnep között sztk-s orvos nagyon is elérhető lesz. A tesztet meg baszott megcsinálni, mikor ott voltam? Most az időt húzza, vagy ennyire ravasz lenne?
2012. dec. 25. 12:45
 20/21 anonim ***** válasza:

Az időt húzza... szerintem.... ugyanis az ultrahangra is időt kell kérni... sima vizsgálattal meg nagyon korai terhességet nem lehet kimutatni...

Egyezz bele, menj vele... csak ez megint olyan dolog, hogy a vizsgálatkor nem lehetsz bent (csak ultrahangnál), és ha utána beszélsz a dokival, bár hazudni nem fog neked, de a beteg hozzájárulása nélkül nem mondhat el semmit.

2012. dec. 25. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!