Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A clexane vérhigítótol vérezhe...

A clexane vérhigítótol vérezhetek-e?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok: A terhességem kezdetétől ( a pozitív teszttől ) előírták az astrix véralvadásgátló szedését, valamint a clexane injekció használatát. A tablettát 7. héten elhagytam az orvos utasítására, ezt követően csak a clexane injekciót használom. A kérdésem a következő lenne, hogy tudja-e azt valaki, hogy ettől az injekciótol vérezhetek-e hüvelyen keresztül, mert pénteken elkezdtem vérezni, azt mondták, hogy nincs nagy baj a baba szerencsére jól van a vérzés is elmúlott,de az orvosok nem tudhák, hogy mitől véreztem.( 5 napig kórházban voltam) Azért kérdeztem itt, mert ha ettől van újra számíthatok-e rá? Annak ellenére, hogy sokat fekszem orvosi javaslatra?

2012. dec. 20. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos, de a Clexane, ugye véralvadásgátló, ezért ha bármi apróbb sérülésed van, az jobban vérezhet. Pl. megpattan egy ér a hüvelyedben... Szerintem csak a szuritól viszont nem kezdesz el vérezni, csak ha túladagolják (úgy tudom, testsúly szerint szokták) vagy ha másmilyen véralvadásgátlót (akár ilyen hatású étrendkiegészítőt) szedsz.

De tényleg csak tippelek, inkább kérdezd meg a nőgyógyászod vagy egy hematológust.

2012. dec. 20. 17:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megkérdezem. Valóban csak 48 kg vagyok. Úgyhogy akár ez is lehet. Köszi!
2012. dec. 20. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!