Mitől vérezhetek?
Figyelt kérdés
22 hetesen összevarrták a méhszájamat,előtte szűk ujjnyira ki voltam tágulva,meg sokszor volt barnás folyásom.5 napot voltam bent a kórházban,hétvégére hazamehettem.3 napig nem volt már semmi vérzésem.ma megint el kezdtem vérezni mint a menstruációs vérzés olyan volt,meg alvadt vért is találtam.Ez még a műtéttől lehet?A babám rugdos rendesen.Mit csináljak?2012. ápr. 24. 09:35
3/7 anonim válasza:
Irány a kórház, én nézetnék még fertőzésre és gyulladásra is vizsgálatot.
Én ugyanígy vesztettem el a 22 hetes babámat, mert kiderült hogy gyulladásom nem kezelték. Nekem nem varrták már össze, mert nem lehetett mit tenni, viszont végig rugdosott a szülésig a kicsikém:((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!