Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csinálnak/esznek/isznak...

Miért csinálnak/esznek/isznak a kismamák szándékosan olyat, amiről tudják, hogy tilos, mert esetleg árthat a babának?

Figyelt kérdés
Aztán kiírják a gyk-ra és nyugtatják egymás lelkiismeretét...
2012. dec. 19. 13:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Persze.. igazad van, azért a ló túloldalára sem szabad átesni. Az a gáz, hogy hallottam már olyan dohányzó védekezést, hogy "na és.. van aki meg drogozik"... no comment...
2012. dec. 19. 14:27
 12/20 A kérdező kommentje:
na ezt nem értem én sem fintor zsófia... ha már felmerül, hogy baj lehet akkor hogy tudja megtenni??
2012. dec. 19. 14:28
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Azért talán, ha valaki megiszik egy kis kólát, kávét, 1 energiaitalt vagy ne adj isten 1 pohár jó minőségű vörösbort, az még nem elítélendő. Én például azoktól a kérdésektől megyek a falnak, mint a megettem egy szelet sajtot, szalámit, konyakos meggyet stb. Lesz-e baja a babának?
2012. dec. 19. 14:59
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
Én mindenről leszoktam amikor megláttam a pozitív tesztet, nem iszok alkoholt, kávézást is abbahagytam. Viszont egyre fáradtabbnak éreztem magam és kiderült hogy vérszegény lettem illetve az amúgy/nem terhesen se túl magas vérnyomásom most még alacsonyabb. Védőnő és orvos beleegyezésével iszok naponta reggel egy bögre tejeskávét. Nem mondom,h megoldotta a gondot, de egyértelműen jobb tőle. A babának se hiszem h ártana, ha normálisan kering a vérem. Viszont tényleg csak egyet iszok, és szigorúan reggel, nem este v délután vágok be egy méregerős feketét.... Folyamatosan ellenőrzik a vérnyomásom, úh sztem már kiderült volna, ha ez gond.
2012. dec. 19. 15:08
 15/20 anonim ***** válasza:
28%
sztem a kérdező nem a kávéra gondolt.
2012. dec. 19. 15:23
 16/20 A kérdező kommentje:
nem :)
2012. dec. 19. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is elgondolkoztam már ezen a felvetett kérdésen, de elképzelni sem tudom, hogy mi motiválhatja őket. (aztán ha véleményt nyilvánítasz, akkor meg lepontoznak :D) Én úgy gondolom, hogy sokkal körültekintőbben kell élni egy babával a pociban az életet, mint egyébként, de nyilván egy-egy pohár kóla, vagy csipsz, vagy nem tudom mi nem fog megártani. Nekem igazából az a része homály, hogy pl.: tudom, hogy nem lehet inni energiaitalt, megiszom egyet, aztán rohanok ide, hogy "úristen, nekem lelkiismeret furdalásom van és egész nap zokogtam". Ha így állok hozzá, és tudom, hogy bűnöztem, akkor nem túl kétszínű dolog utána itt zokogni? Vagyis nem annak tudatában ittam meg azt a nyomorult energiaitalt, hogy az káros? Vagy ez utólag jut el az agyamig? - na, én ezeket nem értem. :) Ez kicsit olyan vicc kategória.
2012. dec. 19. 15:51
 18/20 A kérdező kommentje:
Pontosan ezen akadtam ki én is... Aztán leoltottak, lepontoztak és már kezdtem azon gondolkozni, hogy én veszem ezt túl feszesen.. Hát igen, ahogy előttem már írták az ilyeneknek mindig akad egy két pozitív válasz ami elég arra, hogy megnyugodjon a lelkiismeret.
2012. dec. 19. 20:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy pont azért jönnek ide. :) "Egy névtelen, arctalan ember azt mondta, hogy nem probléma, akkor nem is az." - vicc. :D
2012. dec. 19. 20:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Mondjuk nálam egy ilyen kérdés sokkal jobban kiveri a biztosítékot!!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

De ezek mind arra mennek h nyugtassák meg őket mert mintha majd attól születne egészségesen az a gyerek!!!

2012. dec. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!