Mi tilos egy kismamának?
Szia!
KAJA:Ne egyél túl sós,fűszeres ételeket,és sok halat sem.Ha édesszájú vagy akkor vigyázz az édességgel!Amúgy ehetsz ami jól esik!JA és inkább többször egyél keveset egy nap!
MOZGÁS:Mozogj amennyit bírsz!A tested majd mutatja a határt!Ha már nem bírod akkor a tested úgyis jelez!De azért ne ugrálj mint egy eszement,és ne fuss hogy ha a szervezeted nincs hozzászokva!
OLVASÁS:Ne higgy el mindent amit a neten írnak,azt olvass ami épp érdekel!
Egyéb kérdés?
Szia! Szerintem kerüld a csípős ételeket, sok gyümölcsöt és zöldséget egyél, amúgy meg bármit megehetsz, amit megkívánsz. Én azt hallottam, hogy aki terhessége előtt is mozgott, az most is ugyanúgy csinálhatja, csak mértékkel, de ne biciklizz, mert rázkódhatsz is meg ne adj Isten, el is eshetsz. Én azokat a könyveket olvastam, amiket a védőnőm adott, amikor megkaptam a kiskönyvet meg sokat olvastam a neten is. Első 12 hétben mindenképpen szedj folsavat is pluszban meg szedj a terhesség 36-37- hetéig magnéziumot. Boldog babavárást :)!
40+2hkm
A nyers húst, nyers halat, tengeri herkenytyűket inkább most mellőzd.
Mozogni a 12. hetig ne nagyon, utana ami jol esik:) kismamatorna, kismama joga, uszas, seta, kirandulas:) ami nem jar razkodassal, ugralassal, az mehet:) elevit eleg, mast nem kell hozza szedned. Pihenj, elvezd ki a babavaras oromet:)
19 hetes kismama
Megont elozo vagyok:)
Amugy en mar 3x nyaraltam iden a balatonnal, furodtem is sokat, medenceztem is, uszni is voltam. Zart a mehszajam, egeszsegesek vagyunk a babaval:) azert odafigyeltem nagyon, de minden rendben ment:) ha hajlamos vagy a fertozesekre, akkor viszont inkabb keruld, vagy pedig egy huvelyi ph-t visszaallito/rendben tarto kuppal szereld fel magad:) es azt par napig helyezd fel, akkor nem kesz semmi baj:) csak nyugodtan!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!