Mi tilos egy kismamának?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok és egy kis segítséget szeretnék kérni. mik azok az ételek, amiket kerülni kell? mozgást mennyire kell lekorlátozni? milyen könyveket, honlapokat ajánlanátok olvasgatni? elevitet szedek, érdemes még valami más vitamint is szedni? előre is köszönöm a válaszokat!2012. aug. 3. 08:07
11/11 anonim válasza:
Ha szedsz terhes vitamint a mellé már nem kell más. Kérdezd meg a gyógyszerészed. A túl sok sem jó. Én gravidát szedek, és nem kell szedni mást mellé, folsavat sem. Magnéziumot csak akkor kell, ha panaszod van. Én nekem az elején volt, szedtem, most már nincs bajom, már nem szedem. Van a terhes vitaminban. Fontos a Ca utánpótlás, ugyhogy sok olyan dologt egyél amiben van. Nekem a tronát a 12. hét után javasolták, de még a 16. hétig sem voltam képes ilyenekre. Az én dokim is azt mondta, h. terhesség nem betegség. Én is fürdők, de oda figyelve. A gyógyvizeket nem ajánlotta. Balcsi ok.
Gratulálok, boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!