Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kaptam egy kezzel kotott...

Kaptam egy kezzel kotott takarocskat a babanknak, de budos. Kimostam es meg mindig erezni rajta. Van valami jo otletetek, mivel oblitsem? Ecet hasznalna?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Attól függ,milyen szinű!Ha fehér,áztasd be domestosba vagy flóraszeptbe,azok nagyon jól közömbösitik a szagokat!Ha szines,akkor bármilyen jóillatú öblitőbe való áztatás is segit,de ne a mosógépben,hanem külön edénybe áztasd be!

Hát remélem segitettem!

2009. aug. 22. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Dreft sensitiv?! Én azzal mosom babám ruháját,mindig nagyon jó illatuk van és sokáig érezni is. Esetleg abba beáztatni
2009. aug. 23. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is jártam már hasonlóképpen. Ha nem sajnálod rá a pénzt, akkor vegyél 1vagy 2 liter citromlevet(attól függ mekkora a takaró) és azt keverd el annyi vízben, hogy éppen ellepje, de vigyázz, mert a citromlé kiviszi a színét ha túl tömény. Az ecet is jó nagy hígításban, de nem vagy sokkal előrébb, mert ecetszagú lesz, bár azt öblítővel könnyebb semlegesíteni.

Az öblítőket csak ezután használd.

2009. aug. 23. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
37%
Dobd ki a francba! Ha használt és büdös, lehet valami kutya alól szedték ki... Ha régen egy baba használta volna akkor biztos nem lenne büdös. Hogy adhatnak ilyesmit ajándékba???
2009. aug. 23. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!